RO Study
👤
Ewretuf
Ewretuf
02-05-2017
Limba română
a fost răspuns
un dialog intre codru si anotimp
Răspuns :
100star
100star
02-05-2017
Vara si codrul:
-buna ziua vara
-buna ziua codrule .Ce mai faci mata?
-stau aici si te astept cu drag caldurile s-aduci
-Dar ai noroc caci uite am venit
-Da bineai sosit
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E) Perimetrul Unui Triunghi Etse De 102cm.Lungimile Laturilor Sunt Exprimate Prin Trei Numere Naturale Consecutive. Aflati Lungimile Fiecărui Laturi
Un Corp Cu Masa De 2 Kg A Fost De Plasă De O Înălțime De 20 M La Înălțimea De 5 M Cu Cât A Variat Energia Potențială A Lui
Traduceți Din Germană: Meine Großmutter Wird Zu Meinem Geburtstag Donuts Machen.
Scrie Rezolvarea Completă.Pentru Ce Valoare Ale Lui X Fractia De Mai Jos Este Subunitara?
Se Considera Ecuația-2t+9=2t+5,t € Za) Care Este Necunoscuta Ecuației?b)cati Termeni Are Ecuația?c)numiti Termenii Ecuației Care Contin Necunoscuta Și Termenii
1. Alcătuieşte O Compunere De Circa 15-20 De Rânduri, Cu Tema O Zi Din Viata Unui Copil Roman, In Care Sa Utilizezi Și Următoarele Cuvinte, In Ordinea Aleasă De
69. O Statueta De Abanos Costa 128 Dolari. Aflati Cat Va Costa Dupa O Ieftinire Cu 38 %. dau Coroana, Răspunsul Trebuie Sa Fie 79.36 Dolari. Multumesc
L Am Cautat Pe Al Meu Peste Tot Și L Am Gasit Lângă Stiloul Tău. Desenele Alor Săi Sunt Interesante. Analizați Al Meu, Tău Și Alor Săi
1. Rezolvați În Z Următoarele Ecuații:a) -4-{6-[-3+(-3)+(-5-x)-7]-9}=1; B) 5(1-2x)+1=4(x+3)+8; C) |2x-3|=11; D) 5(─3+x)=─(4─x)+(─3∙7+2x);e)│3y+41│=26; F) Z(z─4)
Un Traseu Al Unei Excursii A Fost Parcurs În Trei Zile Astfel: În Prima Zi S-a Parcurs O Treime Din Lungimea Traseului, A Doua Zi Cu 60 Km Mai Mult Decât 60% Di