RO Study
👤
TitlulCeDa
TitlulCeDa
02-05-2017
Matematică
a fost răspuns
137×100=?
137:1000?
va rog
Răspuns :
Аноним
Аноним
02-05-2017
137x100= 13700
137:1000 = 0,137
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A) Aratati Ca Daca Doua Nr. Naturale Nenule Sunt Direct Proportionale Cu Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor Si Cel Mai Mic Multiplu Comun Al Lor, Atunci Unul D
Raportul Dintre Numarul Cazurilor Favorabile Si Numarul Cazurilor Posibile Ale Unui Eveniment Este?
Imi Ptrebuie O Propozitie Cu < C-a-i > Multumesc !
Conditia Exercitiului Este :Raza Unui Cerc Este De 10 Cm . Punctul O Este Centrul Cercului . Care Este Potizia Punctului M Fata De Cerc , Daca : a) MO=7,5cm
Comenteaza In 60-100 De Cuvinte Urmatoarea Secventa Din Text:Mi-era Dor De Mine Cand Eram Mica....de Traista Pe Care Mi-o Facea Mama,din Saltea Rupta....de Ghet
Spuneti-mi Va Rog-cum Era Bunicul?imi Trebuie Urgent Descrierea Lui!din Textul''Cind Bunicul Era Nepot'' De Aureliu Busuioc
Suma A Trei Numere naturale Este 840 Daca Se Mareste Cu 1 Sfertul Primului Nr Cu 3 Sfertul Celui De-al Doilea Nr Si Cu 5 Sfertul Celui De-al Treilea Nr , Se Ob
Aduceti La O Forma Mai Simpla E1= (X+1)²+(X-2)²-(X-3)(X+3)
Am 20 De Numere Diferite, Si Daca Eu Le Combin Intre Ele In Variante De 6 Numere Fiecare, Cate Variante A6 Numere Fiecare Rezulta? Va Multumesc Daca Ma Poate Aj
Lucia Are 8 Ani Iar Tatal Ei Are 38ani.cu Cati Ani In Urma Tatal A Fost Cu 7 Ani M Ai Mare Decat Fiica?