RO Study
👤
Amelia1999
Amelia1999
02-05-2017
Biologie
a fost răspuns
Exercitiul 6 va rog frumos
Răspuns :
Sara777
Sara777
02-05-2017
Uter,cavitatea abdominala,trompe uterine,ovar
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
2 Excursionisti Parcurg In Prima Zi 1pe 2 Din Distanta . A Doua Zi 3 Pe 4 Din Cat A Ramas Iar In A 3 Zi Restul De 60 Km . Ce Distanta Si Au Propus Sa Mearga???
Astazi Am Teza La Limba Romana Si Vreau Sa Ma Ajutati : Cum Demonstrez Ca O Opera literara Este Basm?(sunt In Clasa A V-a)
Construieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii, In Care Sa Existe O Circumstantiala De Mod Introdusa Printr-o Locutiune Conjunctionala
Aflati Aria Dreptunghiului Ce Are Perimetrul 112 Cm,iar O Jumatate Din Latime Este Egala Cu A Cincea Parte Din Lungime.
Cum Se Face Un Referat Despre Preceptia Sunetului ?
Am Nevoie De Definitia Inversiunii Si Exemple !!!!!!!!!!!!!! Face Parte Din Figurile De Stil !
1. Redactează O Reclamă Și Un Articol Care Să-i Îndemne Pe Copii Să Consume Fructe. 2. Formulează Trei Propoziții, După Schema Dată: ... (cine?)... (ce Fel De?)
Dati-mi Va Rog Niste Slogane Pentr Starturi Vesele Cu Denumirea Atenistii ceva De Gen Atenistii Cei Mai Tari
Heii. Am Si Eu O Problema La Matematica.Si Nu O Stiu Sa Fiu Sincera Nu Imi Place Matematica..Deci Cine Imi Poate Face Si Mie Problema Asta? Problema:La Un Turne
(x : 2 +(95-165:11) Ori 2) : 4 Egal Cu 160