RO Study
👤
Victorita6
Victorita6
02-05-2017
Geografie
a fost răspuns
cum arata un poster despre padure
Răspuns :
Cristinaaaaaaa1
Cristinaaaaaaa1
07-05-2017
Posterul despre o padure ar arata,dupa parerea mea,verde,pentru a arata verdeata,si ar avea mesaje care sa interzica abuzarea mediului inconjurator.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6m Panza...15 M Stofa...570lei 7m Panza....10 M Stofa...440lei ? Costa 1 M Panza ? Costa 1m Stofa (Metoda Comparației )
6m Panza...15 M Stofa...570lei 7m Panza....10 M Stofa...440lei ? Costa 1 M Panza ? Costa 1m Stofa (Metoda Comparației )
Cea Mai Mare Parte A Peninsulei Arabiei Are O Climă ......... ! Multumesc
Un Paralelipiped Are Dimensiunile 2 M, 3 M Si 5m. Aria Totala A Paralelipipedului, Exprimata In M Pătrați Este
Argumenteaza Ca Textul “Enigma Otiliei” De George Calinescu De Incadreaza In Genul Epic Sa Fie Destul De Lung!!! Va Rog Frumos,este Urgent!!
Corina Are De Cinci Ori Mai Multe Piese De Lego Decat Ioana Iar Ioana Are Cu 135 De Piese De Lego Mai Mult Decât Paul. Stiind Ca Paul Are 340 Piese Afara Cate P
Analizati Verbele A Inceput,o Intamplare,sa Inteleg,exist,era,se Uitau,am Auzit,a Luat,mi A Intins O,m Am Uitat,pusesem,a Inceput,sa Scot, Va Roggggg Anjutorrrr
Dacă A(la Puterea A Doua)-81b(la Puterea A Doua)=63 Și A-9b=3,aflați A+9b Urgentttt
Diferenta Intre Cel Mai Mare Si Cel Mai Mic Dintre Numerele Intregi Ale Intervalului [-1,2)
Va Rog , Am Nevoie De Ajutor