RO Study
👤
Ksiunea253
Ksiunea253
01-05-2017
Limba română
a fost răspuns
ce le place pisicilor 4 lucruri
Răspuns :
Insta
Insta
01-05-2017
le place sa fie alintate,mangaiate sa te joci cu ele si sa manance ^_^
Answer Link
ValeriaCovaliu
ValeriaCovaliu
01-05-2017
Pisicilor le place sa fie mangaiate, sa fie alintate, le place sa se joace cu ghemul de ata, le place muzica ce se potriveste cel mai bine sistemului lor sonor.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am O Cutie Cu 24 Bomboane.a Partea Parte Din Ele I-o Dau Mamaei,iar A Treia Parte,fratelui Meu,câte Bomboane Mi Au Rămas In Cutie?
Identifică Substantivele Din Fragmentul Marcat În Text Apoi Precizează Felul Din Textul Dregător Al Zăpezii S A Ținut De Cuvânt
7. Indică Persoana, Genul, Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Următoarele Pronume. Le (-am Scos).......-O ......el.......
Am Nevoie De Ajuto La Exercitiul 3
17 În Săptămâna Școala Altfel Elevii Clasei A IV-a Merg Într-o Excursie De 3 Zile La Suceava. Pe Perioada Excursiei Au Consumat 132 De Litri De Apă. Dacă În Pri
Receptorii Pentru Auz Sunt Localizați In Urechea Medie. Adevărat Sau Fals
An6 Exprimă-ți Părerea Faţă De Bunic Pe Baza Informaţiilor Din Te Îl Apreciezi Pe Bunic? Scrie Trei Motive Pentru Răspunsul Tău. 7 Observă Ilustratin ti Unul
Redactează Un Text De 10-15 Rânduri In Care Prezinți Diferitele Forme De Manifestare Ale Fansticului, Valorificând Textele Literare Studiate În Cadrul Unităţii.
Coronița!!! Va Rog Mult!!! 4.Stabileşte Corespondenta dintre Coloana Care Denumește Animalul Și Modul De Deplasare caracteristic. Exemplu: (A,6) 5. Completeaz
Scrieti Un Algoritm Care Determina Suma Cifreior Unui Număr De La Tastatura În Pseudocod.