RO Study
👤
Iancojocaru
Iancojocaru
01-05-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog!dau coroana!ex 2 si 3.
Răspuns :
Askydarky
Askydarky
01-05-2017
2. a) Era o ziminunata de primavara in care cainele si pisica au iesit la joaca.
b) S-au ciondanit putin.
c) Dar dupa au inceput sa se inteleaga si s-au distrat.
d) Nu credeai ca intre un caine si opisica se poate lega o asa prietenie frumoasa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ve Este Un Partat Perfect?
Cum Reinstalez Un Windows ? Imi Trebuie Pentru Luni La Informatica,va Rog Nu Mai Imi Stergeti Intrebarea !
Intr-o Clasa Sunt 17 Baieti Si 12 Fete. Se Stie Ca Primul Elev Din Catalog , In Ordine Alfabetica , Este Un Baiat . Care Este Robabilitatea Ca Al Doilea Elev Sa
O Compunere Cu Descrierea Unui Parc
Suma A Trei Numere Este 900.Suma Prmelor Doua Numere Este 689, Iar A Ultimelor Doua 528. Care Sunt Cele Trei Numere? Scrie Si In Paranteza
Se Amestecă Mase Egale Din Lichide Diferite, Care Au Desitățile 1200 Kg/m Cub Şi Respectiv 800 Kg/m Cub. Densitatea Amestecului Este....? COMPLET, CORECT ŞI CU
Urgent Imi Trebuie O Compunere Cu Titlul O Intamplare Deosebita
Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 12 Cm Si Fac Un Unghi De 60° . Aflati Aria Dreptunghiului
Am Nevoie De O Poezie In Care Sa Folosesc Caracteristicile/insusirile Anotipului ''VARA''. Sa Nu Fie Nici Asa De Lunga!!!!!(6-20 Randuri)
Diagonalele Unui Dreptunghi Au Lungimile Egale Cu 12 Cm Si Fac Un Unghi De 60° . Aflati Aria Dreptunghiului