RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-04-2017
Istorie
a fost răspuns
cauzele colonialismului (secolele XVII-XVIII)
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-04-2017
- cresterea economica
- noi descoperiri geografice
- cautarea de noi piete de desfacere ale produselor europene
- armatele europene erau mai puternice decat statele trasformate in colonii
- cresterea populatiei in Europa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Raspundeti La Intrebari:ce Functii Sinctatice Au Cuvintele In Propozitii?ce Functii Sinctatice Poate Avea Vrebul La Un Mod Personal?ce Functii Sinctatice poatea
Imi Faceti Va Rog O Compunere De 10-12 Randuri Cu O Vizita La Gradina Zoologica??
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Cuvinte Cu Sens Asemanator:a-si Inchipui=ingramadite=infiorat=a Insufla=odaie=nemarginit=cununa=hotarare=
Care Este Cuvantul De La Prescurtarea Pub?(prescurtarea Pub Este In Engleza)
Construiti Propozitii Sau Locutiuni In Componenta Carora Sa Intre Verbul A Se Bate
Un Elev A Citit 98 De Pagini Din Cartea Sa De Povesti A Doua Zi Cu 47 Mai Multe Pagini.restul Pana 543 De Pagini Cate Are Care Le-a Citit In 3 Zile, Citind In F
Calculati Inaltimea Unui Triunghi Echilateral Cu Latura De : a)10cm b)12radical Din 3 Ajutatima Va Rog !!!
Urgent Vreau Si Eu Povestirea Fabulei Boul Si Vitelul De Grigore Alexandrescu Va Rog Frumos!!!
Precizeaza Ce Parti De Sunt Cuvintele Subliniatein Textul De Mai Sus: „- Am Ratacit Prin Pustiul Si N-AM GASIT Loc Peste Noapte, Zise Petru - Mersi Cu Dumne