RO Study
👤
Ohli
Ohli
27-04-2017
Geografie
a fost răspuns
În ce zonă naturală este Soroca.
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
28-04-2017
Soroca se afla in zona naturala - silvostepa .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
6. Rotunjiţi La Sute Suma Numerelor Naturale De Două Cifre Care Împărţite La 12 Dau Câtul Egal Cu Restul. Repede Va Rog!
Va Rog Repede. Dau Coroana Si Inima
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AM Şi BN Sunt Me- diane, AM BN = {G}, Iar Punctul P Aparține BG, Astfel Încât PG = 1/3BG Dacă BN
8 Fie A = {x € ZI-3 B = {x =A\x<0}; C= {x =A\x>0}; D={x = A Xeste Număr Par}; E = {x € A|x = A + B, A, B = A}; F= {x € A|x> 1}. Dau Coroana,si Multe P
Simplify The Expression: Note:- Make Sure You Include All Steps. The Proper Explanation Is Mandatory. Spams/irrelevant/wrong/copied Answers Will Be Deleted On T
Completati Tabelele:
Poate Cineva Sa Imi Dads Exercitiile 4 Si 5 Rapid!!!! Va Rog Frumos
Alcătuiește Enunțuri Cu Cele Două Cuvinte Din Coloana Dreaptă De La Punctul A).Cuvintele De La Punctul A: Gândești Și Glumă
4. Într-o Urnă Sunt 50 De Bile Numerotate De La 1 La 50. Probabilitatea De A Extrage O Bilă Inscripționată Cu număr Multiplu De 6 Este Egală Cu: a) 0,15; b) 0,
4. În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, În Care AM Şi BN Sunt Me- diane, AM BN = {G}, Iar Punctul P Aparține BG, Astfel Încât PG = 1/3BG Dacă BN