RO Study
👤
Mara148
Mara148
27-04-2017
Matematică
a fost răspuns
cum se face o impartire 886:18
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
27-04-2017
886 : 18 = 49, (2)
.........................
Answer Link
Rayzen
Rayzen
27-04-2017
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Dă Un Vector X Cu N Elemente Numere Naturale, Ordonate Crescător, Și Un Vector Y Cu M Elemente, De Asemenea Numere Naturale. Verificați Pentru Fiecare Elemen
Datorită Altuia Am Rezolvat Problema.Vă Rog Să Îmi Spuneți Funcția Sintactică Și Cazul Pronumelui Nehotărât DATORITĂ ALTUIA Și Funcția Sintactică Și Cazul Subst
Andrei Și Sorin Au Împreună 28 De Ani (vârsta Fiecăruia Este Mai Mare De 2 Ani). Câți Ani Aveau Împreună Acum 2 Ani?
Poate Cineva Sa Îmi Spună Cum Se Rezolva Exercițiul Acesta? Dau Coroană. Eu Nu Sunt Sigura Ca Am Făcut Bine.
3.Explicati Cum Se Pregateste Suprafata Lemnului Pentru Cioplire
Un Con Circular Drept Are Raza 8 Radical 2 Cm Iar Generatoarea Formeaza Cu Planul Bazei Un Unghi De 45 De Grade. Sa Se Afle Aria Totala Si Volumul
Care Este Rezultatul Acestui Calcul? Mie Mi-a Dat : X=294/25 Și As Vrea Sa Ma Verific :)
Va Rog Repede !!!!!!!!!!!
Unei Persoane După Ce A Cheltuit 2 Supra 5 Dintre O Sumă Și Încă 600 RON Ia Mai Rămas De Cheltuit 1 Supra 3 Din Suma Inițială Ce Sumă Inițială A Avut
Capsunica La Cumparaturi , Faina De Griu 12 Lei, Lapte 9 Lei, Iaurt 20 Lei, Achitat Cu 100 Lei, Alcătuiește Problema Și Rezolvare