RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum analizez cuvantul mancau
Răspuns :
CurrerBell
CurrerBell
27-04-2017
mancau = predicat verbal, exprimat prin verb predicativ, persoana a III-a, numarul plural, conjugarea I, modul indicativ, timpul imperfect.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau O Propozitie Cu Cuvantul Abate(preot) Va Rog
Aratatati Ca Numarul D=xy2+yz3+zt4+tx1 Este Divizibil Cu 5 Oricare Ar Fi Cifrele Nenule X Y Z Si T
Exemlu:cenusiul-diminetii.cine Poate Sami Spuna Si Mie La Restul Cuvintelor.padurii, Naturii, Luminii, Ierbii, Ciocanitorii, Vreau Asa Cum Am Scris Exemplul Mai
Calculati Diferenta Dintre: A) Cel Mai Mare Numar Natural De Trei Cifre Si Cel Mai Mic Numar Natural De Doua Cifre. b)cel Mai Mare Numar De Trei
Afla Cel Mai Mic Nr Natural De 5 Cifre Care Indeplineste Urmatoarele Conditii:a). Nu Are Cifre Care Sa Se Repeteb). Este Mai Mare De 20 000c).are Suma Numerelor
Imi Spuneti Si Mie Cuvinte La Sufixele Adjectivale:-iu,-esc,-os,-bil,-tor,-et
Alcatuieste Un Dialog, Din 4-6 Enunturi, Intre Brad Si Iarna.
Tabula Traiana Are O Lungime De 4m Si 1,75 M Inaltime. Tabula Este Fixata In Piatra si Pe Ea Sunt Reprezentati Doi Delfini Plutind Si Un Vultur Pe Cer. Calcule
Calculati Suma Resturilor Posibile Ale Impartirii Unui Nr Natural La 9.
AM DE TRADUS URMATORUL FRAGMENT :DURING MANY DAYS, THESE MEN CAME AND WENT ,AND EVERY TIME THEY WERE MORE SAD ,AND LESS NOISY. THE LITTLE BOY`S MOTHER USED TO