RO Study
👤
Anonim
Anonim
27-04-2017
Limba română
a fost răspuns
cum analizez cuvantul cadea
Răspuns :
Аноним
Аноним
27-04-2017
cadea-verb personal,predicativ, mod indicativ,timp imperfect,persoana a3a,nr sg.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Descrie Spicul De Griu In 2 Fraze
Bună!Am Nevoie Și Eu De Câteva Sfaturi Pentru A Realiza O Compunere Despre Un Mare Poet Al României Și Anume "Mihai Eminescu",la Care Trebuie Să-i Realizez Port
Put The Verbs In Brackets Into The Present Continuous Or Present Simple. 1. Your Never ...................... (drink) Coffe. 2. We .................... (swim)
Imi Trebuie Referat La Textul....Cine Ma Ajuta Dau 43 Puncte Si Corona..UNESCO: Jumătate Din Cele 6.000 De Limbi Vorbite Riscă Să Dispară DefinitivJumătate Din
Care Este Semnificatia Frazei: Ca Dintr-un Corn De Abundenta Curge Avalansa Miraculoasa De Cuvinte
Care Sunt Criteriile De Divizibilitate Cu Nunerele 2,3,4,5,9,10,25 Continand Semnul "daca Si Numai Daca"?
Toate INSULELE , PENINSULELE , GOLFURILE , MARILE Si STRAMTORILE Din EUROPA. Va Rog ! Este Urgent !!!
DIN FRANCEZA IN ROMANA(DAU COROANA) -Qu Est Ce Que Tu Fais Aujourd'hui? -Je Fais Au Strade Faire Un Peu De Tennis.Et Vous? -Nous Allons À L'ècole;nous Faisons U
"C'est La Rentrée. J'ai Ouvert Mon Livre De Français...." Continue,en Écrivant Un Petit Texte De 6 À Lignes. AJUUTOOOR!!!! DAU FUNDĂ...
1)Calculati Perimetrul Triunghiului ABC In Care A)AC=5 Cm,BC=cu 1 Cm Mai Mare Decit AB,iar AC Cu 2 Cm Decit BC B)AB=46dm,BC=cu 1supra2 AB,AC=BC+10 Dm