RO Study
👤
DiMhe
DiMhe
25-04-2017
Limba română
a fost răspuns
adverbe negotiator relative crew 2
Răspuns :
Octavian123321
Octavian123321
25-04-2017
adverbele relative au forma de a nu fi formulate cu unele substantive
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Varog ! 1. Transformati In Metri A. 12km ;1005 Mm; 4 Dam; 3,5hm; 21 Dam; 137 Cm . B. 2.507 Km; 250 Cm ; 8 Hm; 10000000mm; 13 Dm; 13 Dam; 2 Transforma
Cum Poti Spune In Engleza :-Pentru Ca Am Multe Teme Pentru Scoala.-Vine Cineva La Tine Azi?-Da Vine Un Prieten Sa Ne Jucam Fotbal.-Bine.
Ajutatima Sa Fac Un AVIZ
Va Rog Mult Am Nevoie De O Compunere Despre Primavara Deosebita Si Originala Si Cu Un Titlu Care Se Potrivester Si..................... Cu Toate Partile Unei Co
Citeste Fabulele Ciinele Si Catelul,si Doi Ciini. indentifica Asemanarile So Deosebirile Dintre Ele
Alcatuiti Enunturi In Care Cuvintele "joi, vara, seara, bine" sa Aiba Pe Rand Valoare De Substantiv Si Valoare De Adverb.
A Trait Demult Un Rege Vestit.....Subliniati Verbele,precizati,in Tabel,persoana Si Numarul Lor.
Sall... As Dori Sa Ma Ajutati La Descrierea Animalului Meu Preferat Adica Cangurulul cu Ajutorul descrieri In Care Sa O Introduceti In Descriere : Small Head
Fie Un Triunghi Echilateral ABC,[AD] Bisectoarea [BE] Inaltime Si F Mijlocul Laturii [AB].Deomostrati Ca: A)AD_|_BC b)m(<AFC)=90 C) <ABE=<CBE D)[A
Un Elev A Citit 60% Dintr-o Carte Adica 120 Pagini.aflati Numarul Paginilor Carti