RO Study
👤
Barcari030
Barcari030
25-04-2017
Fizică
a fost răspuns
in ce cazuri se utilizeza sisteme de scripeti
Răspuns :
Stassahul
Stassahul
25-04-2017
Sisteme de scripeti se folosesc pentru a ridica un corp, efectuind o forta de 2/3/4... ori mai mica. Un exemplu de sistem de scripeti poate fi cirligul la o macara.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sunt Scrise Corect Doar Substantivele Din Seria : Fetii Piticului Imbtacamintea Paduri;
Simplificati Următoarele Fracții Până Obținem O Fractie Ireductibilă
Traduceti Va Rog Textul Acesta Dau Coroana
37 Puncte+InimioarăVa Rog Să Mă Ajutați Urgent,nu Am Înteles La Școală.ps. Vă Rog Să Rezolvați Pe Foaie Și Să-mi Dați O Poză.Vă Rooog Nu Mă Lăsați,nu Știu!!!!!
Cauta Informatii Privind Ultima Editie A Jocurilor Olimpice Moderne . Compara Modul De Organizare A Acestora Cu Jocurile Olimpice Și Grecia Antica . Precizează
Fie N Nr. Nat .Demonstrați Că:a.[tex] {13}^{n + 1} + {13}^{n} [/tex]___________[tex] {7}^{n + 1} + {7}^{n} [/tex]se Simplifică Prin 14
La O Școală S-au Adus 1046 De Mingi,din Care Mingi De Fotbal Erau De 2 Ori Mai Mult Decit Mingi De Baschet Și Mingi De Baschet De 6 Mingi Decît De Volei
Dati-mi 3 Exemple De Matrici De Ordinul 2 Și 3 Matrici De Ordinul 3. Va Rog Frumos!
Realizeaza Expansiunea Atributelor Subliniate Pentru A Obtine Propozitii Subordonate Corespunzatoare -calul DE DAR Nu Se Caută La Dinti -mă Frământă Hotărârea
Consultati Tabelul Periodic Si Alegeti Cuplurile De Elemente Ce Pot Genera Compusi Ionici. Reprezentati Formarea Legaturilor Ionice. a) S Si Br b) Ba Si O c)