RO Study
👤
Zlotigeorge
Zlotigeorge
25-04-2017
Limba română
a fost răspuns
cuvinte cu che la inceput
Răspuns :
Аноним
Аноним
25-04-2017
cheie, chelneriță, chel, chenar
_$ucces___
Answer Link
Аноним
Аноним
25-04-2017
cheie , chel , chelnarita , chelner , chemare , cheltuit , chef , chemat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 75+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In Q Ecuatia X -2 Supra 4 - X + 1 Supra 6 = 1 Supra 6
O Propozitie Cu Sensul Figurat Al Verbului ''a Plange''?:o3
Într-un Triunghi Dreptunghic, Măsura Unui Unghi Ascuţit Este Egală Cu 30°, Iar Lungimea Catetei Mai Mari Este Egală Cu 5√3 Cm. Determinați Aria Discului Mărgini
Am O Tema La Romana Care Zice: Imagineaza-ti Ca Te Afli Alaturi De Bunii Tai Prieteni In Preajma Focului De Tabara. Scrie 15 Randuri In Caiet. Ajutati-ma Va Rog
Dupa Ce Se Reduce Cu 10 % , Un Produs Costa Acum 27 Lei . Pretul Initial Era De ?
Scuzati-ma Ca Pun Multe Intrebari Dar Din Nou Nu Am Puncte .1. Pentru Protectia Parcului Administratia Lucreaza Cu 13 Rangeri, Sunt Delimitate Zonele De Campare
Fie Funcţia De Gradul Doi [tex]f:R [/tex]→[tex]R, F(x)= X^{2} -bx+c[/tex],unde [tex]b[/tex] şi [tex]c[/tex] sunt Numere reale. Se Ştie Că Graficul Funcţie
Expresia ,,fiecare Om Trebuie Sa Aiba Un Secret Al Lui ,,este Falsa Si Trebuie Gasite Argumente Pentru A O Combate.Cred Ca Nu Este Adevarat Ca ,fiecare Om Trebu
Aratati Ca, Dintr-un Grup De Treisprezece Elevi, Cel Putin Doi Sunt Nascuti In Aceeasi Luna.(trebuie Raspuns In Scris) Multumesc
Calculate Cu 2 Zecimale Exacte Cat La Suta Din 104 Este 39