RO Study
👤
Opereta
Opereta
22-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Ajutaţi-mă la exerciţiul : 1 .
Răspuns :
Аноним
Аноним
22-04-2017
ex. 1
numeral
val. adj. val. subst.
zece - nr. card. dintâi - nr. ord.
doi - nr. card. cel de-al doilea - nr. ord.
doi - nr. card.
un - nr. card.
doi - nr. card.
patru - nr. card.;
un - nr. card.
6 - nr. card.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 35+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Conductor Ohmic Alimentat La O Tensiune De 24V Consumă Timp De 10 Minute O Energie Electrică De 28,8 KJ Rezistenta Electrica A Conductorului Are Valoarea:
AJUTOOOR Am Noevoie Urgent
Indentifică În Al Doilea Fragment,trei Pronume Personale Diferite ,grupând Ule În Rabelul Dat Din Textul Omul De Zăpadă Care Voia Să Întâlnească Soarele
3. Transformă Atributele Exprimate Prin Adjective În Atribute Exprimate Prin Substantive. a. Am O Cameră Nedecorată. b. Acolo Este Un Pasaj Pietonal. c. Lern
De Identificat TOATE Imaginile Artistice Și Figurile De Stil Urgentttt
(5p) 2. Un Elev Are La Limba Engleză Următoarele Note: Nota Numărul De Note 5 1 Numărul Notelor Mai Mici Decât 8 Este: A) 2; B) 4; 6 1 7 2 C) 3; 8 1 9 1 D) 5.
Your Turn 6 Work With A Partner. Choose Four Different Types Of Food. Find Out ... . What Climate They Need To Grow. • If They Grow In More Than One Climate. ●
1. Uneşte Cuvântul Cu Explicaţia Corespunzătoare:• Minoritate Nationala• Say/* Secul• SvabiGermanii• Colonizarecolonişti Germani Aduşi În Banat0colonişti Proven
Cel Mai Mare Divizor Comun Al Numerelor 30; 48 Şi 72 Este ************Dau Coroana Va Rog!
Ex 2 Pagina 25 Muzica MELODIE REBUS