RO Study
👤
Ponei1234
Ponei1234
21-04-2017
Matematică
a fost răspuns
VA ROG!!!! URGENT!!!! DAU COROANA!
Răspuns :
Dennisaa
Dennisaa
21-04-2017
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuiti O Poezie/o Compunere In Care Sa Va Exprimati Parerea Despre Paste Dar Sa Fie Parerea Voastră Nu Ceva Stiintific. Va Rog Repede Ca Am Nevoie Pentru Azi
Alcatuiti O Poezie/o Compunere In Care Sa Va Exprimati Parerea Despre Paste Dar Sa Fie Parerea Voastră Nu Ceva Stiintific. Va Rog Repede Ca Am Nevoie Pentru Azi
Media Aritmetica A Trei Numere Naturale Este 6 . Media Aritmetica A Primelor Doua Cifre Este 5,iar Media Aritmetica A Ultimelor Doua Este 7 . Determina Numerel
Cine Ma Ajuta Cu Problema 1 De Geometrie.La B Trebuie Sa Fac Aria Si Nu Stiu Cum Sa Aflu BC(trebuie Sa Dea 10)Cum Aflu???
In Trapezul Dreptunghic ABCD,cu AB||CD,CD<AB,m A=m D=90°,se Cunosc AB=50 Cm,BC=40 Cm Si Diagonala AC=30 Cm.Calculati: a)perimetrul Trapezului ABCD b)lungim
Ce Parte De Vorbire Este "sfarsit" Si "de Toamna" Din Enuntul
Precizati De Ce Petrolul Desi In Stare Lichida Face Parte Din Categoria Rocilor Sedimentare?va Rog Repede
Scrie In Engleza In Max 7-8 Randuri Despre O Persoana Faimoasa Din Romania Sau Europa!
Aria Totala A Unui Cub Este Egala Cu 96 Cm Patrati.Calculati Aria Unei Fete Ale Cubului Lungimea Muchiei Cubului Si Volumul
De Ce O Data La Patru Ani , Se Adaugă O Zi Într-un An ?Știu Că Se Numește An Bisect,dar Vreau Explicație .