RO Study
👤
Vmiu1984
Vmiu1984
20-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Insusiri pentru cheie
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
20-04-2017
cheie lucioasă , cheie nepotrivită , cheie fermecată
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Prop În Engleză Cu Evil Eye Envy Inexperience Growth Jealousy Moving Peaceful Youth Guard Fear Va Rog Repede!! E Urgent!!! Dau Coroniță!!!
Diateza Activa: Afara Ploua Cu Galeata. Diateza Pasiva: Tortul Este Impachetat De Mama Diateza Reflexiva: M.am Asezat Langa Prietenul Meu. Puteti Sa.mi Spuneti
Verbele Dintextul Emil Garleanu Gaza
Traduceti Textul:Weatherhead Hig School Is A Large School Near Liverpool In The Nirth-west Of England.There Are 1,350 Pupils At The School .Weatherhead Is Unsua
Intrebari Cu Propozitii Evuntiative Si Interogativ E Cu Urmatoarele Cuvinte Septembrie Octombrie Noiembrie Și Decembrie
Scris Cu Cifre Arabe Numarul Mcmlxiii
Rezelvati Ecuatiile In Q+ a) 1 + 2/3 * X = 1,5+1/6*x b)0,5x+2/9=3,(5)-1/2 X c)5/3*(x+2)=10,(3) d)2 : (x-1,5) = 1/4 e)1/3:(2x-1)=2 f)5/4 * (x-3,2)=15/8
A +b=30 A Este De 5 Ori Mai Mare Decat B a,b=?
Motorul Unei Motociclete Dezvolta O Putere Medie De 5kw.Citi Litri De Benzina Consuma Aceasta La Parcurgerea Distantei De 100km Daca Motocicleta Se Misca Cu Vit
Compune Un Text De 15-20 De Enunturi Despre Univers Care Sa Cuprinda Cuvintele Astronaut,luna,calea Lactee