RO Study
👤
Zinica12
Zinica12
07-12-2014
Matematică
a fost răspuns
Cum sa introduci intregul in fractie?
Răspuns :
Amiraa
Amiraa
07-12-2014
Intregii se introduc in fractie astfel se inmulteste nr de intregi cu numitorul si se aduna pe vechiul numarator.
Answer Link
Cip2001
Cip2001
07-12-2014
De exemplu 1 2 faci 1•3+2 =5 3 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Două Surse Mici De Poluare A Pădurilor Vă Rog !!!!!!!!
Alcătuiește Un Text Din 4 Enunțuri La Tema ,,Ursul La Prisacă’’, Utilizând Expresii Plastice.
4. Completați Spațiile Libere Cu Rezultatele Calculelor: A) 3m+75dm=......cm B)0,72hm-2dam=.....m C)0,12dam+0,012m+0,0012dm=....dm D)6,2hm+0,38km+123m=......km
Menţionaţi Domnitorul Fanariot Și O Măsură Adoptată De Acesta În Politica Internă, Precizate În Sursa Dată. 4. Menţionaţi, Din Sursa Dată, Două Informaţii Refer
Buna Ziua Va Rog Ex 6.Ofer Coroana⭐️⭐️⭐️
Cineva Sa Ma Ajute Si Pe Mine Aici? Dau Coroana La Raspunsul Cel Mai Bun!
Has / Lived / The 4. Use Present Perfect. 1.1 2. She 3. They 4. We 5. He 6. You (study) French. (eat) Delicious Food. (be) To Scotland. (read) That Book. (live)
Am Nevoie Ajutor Urgent !!!!
DAU COROANA! Am Nevoie De Ajutor La Urmatoarele Exercitii. Va Rog Sa Nu Scamati. Mai Am Niste Intrebari Din Aceeasi Carte La Care As Avea Nevoie De Ajutor La Al
Salut,as Avea O Întrebare,este Legat De Undele Electromagnetice.Deci Din Cate Am Auzit Omul Nu Poate Vedea In Spectrul Infraroșu Apropriat.Dar Atunci De Ce Cand