RO Study
👤
Anonim
Anonim
19-04-2017
Istorie
a fost răspuns
Cine a fost Regina Maria
Răspuns :
MATHEGIRL
MATHEGIRL
19-04-2017
A fost regina României
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Scrieți Patru Elemente Care Aparțin Mulţimii: a) A-mulțimea Numerelor Naturale De Două Cifre; b)B-mulțimea Numerelor Naturale Care Se Împart Fără Rest La 5;
Lista Personajelor; Rezumat Pentru Fiecare;, Amintiri Din Copilarie, Partea 1
Ma Poate Ajuta Cineva Si Imi Poate Explic...o Ce Sa Fac?
Va Rog Ajutați-mă!!E Urgent!!! Voi Da Coroana!!!! + Abonare
Forma Generală A Unui Număr Natural Care Are Exact Trei Divizori Este......Va Rog Ajutați-mă!!!! Dau Coroana!!!!
Tata Este Cu 30 Ani Mai Mare Decat Fiul Sau .In Urma Cu 5 Ani ,varsta Tatalui Era De Sapte Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului. Ce Varsta Are Fiecare In Prezent.
6). Abc-triunghi Isoscelab=AC=9√5 CmBC=18 Cmmn Paralela Cu BC, M Aparține Ab,nu Aparține Ac Ad Perpendicular Pe BC, D Aparține BCa).Înălțimea AD=?b).Segmentul M
Cosmina Se Gândește La Un Număr Pe Care Îl Adună Pe Rând Cu 12 Și Apoi Cu 16 Din Rezultatul Obținut Scade 11 Și Obține Dublul Numărului 14 La Ce Număr Se Gândit
4. Prețul Unui Obiect Era De 840 Lei. După O Ieftinire Cu 5%, Prețul Obiectului Este Ezil Om A. 42 Lei; B. 756 Lei; C. 798 Lei; D. 84 Lei. Va Roggg!!!
De Ce Amiralul Nu Le Spunea Marinarilor Adevărata Distanță Parcursă? care A Fost Indiciul Care E Dovedit Că Se Apropie De Țărm? pe Ce Continent Credeau Că Au