RO Study
👤
Ioana1909
Ioana1909
19-04-2017
Matematică
a fost răspuns
X + 2 radical din X=0. X cu cat egal?
Răspuns :
Lennox
Lennox
21-04-2017
x+2√x=0 x≥0
Notezi √x=y y≥o ecuatia devine
y²+2y=0
y(y+2)=0 => y1=-2 <o nu se accepta
y1=0
revii la x
√x=0 => x=0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna.Ma Puteti Ajuta Cu Aceste Teste?(sunt In Pozele Atasate La Aceasta Intrebare)Am Nevoie De Ajutor Urgent.La Orice Subiect.Doar Sa Scrieti Numarul Testului,s
1.Construiti Doua Exemple ,in Care Forma Te Sa Reprezinte: A.un Pronume Personal B.un Pronume Reflexiv. 2.Alegeti Raspunsul P
Cum Se Spune In Engleza La Propozitia:eu Merg La Piata Iar Andrei La Mare? Mii De Multumiri Cei Care M-au Ajutat!!!!!!!!!!
Din Suma De Bani Pe Care O Are Un Elev Isi Cumpara Cu 10% Un Stilou,cu 30% Un Ghiozdan Si Caiete In Valoare De 20 Lei.Stiind Ca I-au Mai Ramas 70 Lei,aflati Ce
În Trapezul Isoscel ABCD, AB=8cm, CD=12cm Si Măsura Unghiului ADC=60 De Grade. Lungimea Perpendicularei AH Din A Pe CD Este..... Cm.
Cine Imi Poate Face Rezolvarea Acestui exercitiu de Geometrie? :Triungiul ABC Are Masura Unghiului B De 60 De Grade, Masura Unghiului C De 45 De Grade, Iar AD
A)Construiti Un Triunghi ΔABC Cu AB<AC,(AD Bisectoarea Unghiului <A SI E∈(AC)ASTFEL INCAT [AE}≡[AB].b)Demonstrati Ca DE=BDc)Daca AB=4cm,BC=5cm Si AC=6cm,a
Hei ! Imi Puteti Da Si Ie Exemple De Lecturi Pentru Fisa De Lectura ? P.S : Lecturile Sa Nu Fie Lungi ! Pot Fii Si Poezii :D Va Rog ! ♥
1. Rezolvati Prin Metoda Substitutiei Sistemelor : a) -2x+y=2 ; 2x+y=b b) X+ay=13 ; 4x+5y=25 c) 4x-3y=18 ; 5x-2y=19 d) 5x-4y=-38 ; 3x+2y=1 e) 6x-7y=18 ; 2x+5
Sa Se Determine Solutiile Reale Ale Sistemullui: X+y=3