RO Study
👤
AdrRob93
AdrRob93
14-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Dau coroniță si 20 de punte la fiecare!!!!!
Răspuns :
Slavitescudora
Slavitescudora
14-04-2017
am facut doar pana la c pentru ca nu mai aveam loc si nu pot sa mai trimit un desen. daca vrei poti sa mai pui problema si eu o sa iti rezolv pe celelate :)
sper ca intelegi ce am scris
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Maria A Cumparat 2 Inghetate Si O Prajitura Platind 7 Lei Iar Andei A Cumparat 2 Ingetate Si 2 Prajituri Platind 10 Lei Cat Costa Inghetata Dar Prajitura?
Ex 2 (apasati Pe Fotografie Sa Se Vada Tot Exercitiul)VA ROG AJUTATI -MA Dau Coroana Si 30 De Puncte Primului Sau Primei Care Raspunde La ÎntrebareURGENTTTT
Declina Numeralul Ordinal,, Al Doilea'' In Toate Cazurile Si Sa Aiba Valoare Substantial.
Va Rog Frumos Din Suflet Ma Ajutați Sa Fac Un Eseu Va Dau Coroana : Ori Ce Joc Puteți Pune Sa Activitate: Jocurile Si Activitățile Mele Preferate
Va Rog Faceti O Compunere Inventată Urgent Va Rog!!!
Descrie Un Peisaj Din Memorie,eventual,după O Excursie În Sînul Naturii,folosind Timpul Trecut.Utilizează Cât Mai Multe Epitete,comparaţii.ajutoooooor Va Roooog
Permutari De 5 +aranjamente De 3 Luate Cate 2
Ce Parte De Vorbire Si Ce Functie Sintactica Are Cuvantul "cel" Din Fragmentul: "Cand Fratele Cel Mic Reîncepu Lucrul"
Scrieți În Caiete Unul Dintre Semnele < ,=, > Între Perechile De Numere : 22 420 22 240 Urgent
VA ROG ! URGENT! 4) Descompuneti In Factori Urmatoarele Expresii: a) 49[tex] X^{2} [/tex] + 14x + 1 b) 16[tex] X^{2} [/tex] + 40x + 25 c) 4[tex] X^{2} [/tex]+