Răspuns :
Mie îmi place să-mi fac temele. Mă simţ obligată dar totodată simpt plăcerea și știu că astfel știu mai multe.
Eu îmi fac temele deoarece așa îmi îmbogăţesc vocabularul. Făcând temele înţeleg mai bine tema pe care ne-a predat-o profesorul. Obligaţia de a face temele, pentru mine este cea mai mare plăcere!!!
Eu îmi fac temele deoarece așa îmi îmbogăţesc vocabularul. Făcând temele înţeleg mai bine tema pe care ne-a predat-o profesorul. Obligaţia de a face temele, pentru mine este cea mai mare plăcere!!!
Ca sa fiu un om inteligent si cu cunostinte ample,eu ma starui zi de zi sa imi fac temele pentru acasa.In asa mod eu avansez ,si ma dezvolt ca personalitate.In momentul cind citesc o carte eu imi imbogatesc vocabularul,ma pot exprima liber in public,si pot comenta orice comentariu literar.Este bine sa ai atractie fata de teme si de lumea cunostintelor,deoarece atunci cind iti faci temele fara nici un interesc si fara nici o dragoste,capacitatea de dezvoltare vine mai greu,care se dobindeste treptat pina ajungi la maturitate.Pentru orice copil dezvoltatrea intelectuala are o mare imortanta,deoarce cu cit esti mai mic cu atit informatia se asimileaza mai usor,este bine sa ai o deprindere de mic,adica sa iti faci mereu temele pentru acasa.Astfel cind vei fi mare nu o sa te poti desprinde de acest obicei ,adica nu o sa te simti in apele tale daca nu o sa te pregatesti pentru teme.Este foarte important sa intelegi lucrurile acestea de mic,si sa inveti bine,fiindca tot efortul depus o sa fie doar in interesul tau pe viitor.