RO Study
👤
Miri41
Miri41
13-04-2017
Matematică
a fost răspuns
cum se rezolva un ex cu ore si min?acesta este ex
Răspuns :
Termiantor
Termiantor
13-04-2017
UITE: 11:45+45 PAI:
TU TRB SA STII CA O ORA ARE 60 MIN DECI.: SCAZI 60-45=15(MINUTE MAI TRB PT A SE FORMA INCA O ORA) DECI:11:45+45=12:30 PT CA CAND AI TRECUT DE 60 MIN SE MAI ADAUGA O ORA IN CAZUL TAU ESTE 12:30
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completez La Grille Avec Le Participe Passe Des Verbes Pour Trover La Solution : Le Verbe Partir Le Verbe Disparaitre le Verbe Apprendre le Verbe Prendre le
1)Ghiozdanul Gol Al Lui Paul Cântărește 370 G. El Pune În Ghiozdan 5caiete Și 4carti .cât Cântărește Acum Ghiozdanul Dacă Un Caiet Cântărește 120 G Iar O Carte
Va Rog!Ajutati-ma! Am Nevoie Urgent De Rezultat.... pss:problema 7 Am Ca Tema.....rezolvati-o Va Pup Dulce!
Compune O Propozitie Folosind Schema : Parte Secundara-substantiv Comun , Subiect, Parte Secundara - Substantiv,predicat, Parte Secundara -substantiv Comun
Heyy... Am Nevoie Cate 10 Fraze In Care Propozitia Subordonata SUBIECTIVA Si Propozitia Subordonata COMPLETIVA DIRECTA Sa Aiba Elemente Regente Diferite .. :)
Ce Semnificatie Are Proverbul "Mata Blanda Zgarie Rau " ?
O Prop Cu Un Predicat Nominl Cu Numele Predicativ Exprimat Prin Locutiune Adjectivala
Micsoreaza Cu284 Suma Diferentelor urmatoarelor Perchi De Numere:61si327 561si268
Va Rog Cat De Repede : Niste... Stiati Ca ? Despre Capybara
Care Este Dupa Traditia Istorica Romana , Anul Intcmeirii Rome