RO Study
👤
Anonim
Anonim
13-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Va rog frumos! Dau coroana urgent
Răspuns :
Unicornia7
Unicornia7
13-04-2017
feminin: veverita, compunere, lectie, echipa,toamna,gradina.
neutru: zambet, spectacol,spatiu, targ, peisaj.
masculin: leu, copac, stejar, bunic.
Answer Link
Queen3135
Queen3135
13-04-2017
zâmbet-neutru
veverita-feminin
leu-masculin
spectacol-neutru
compunere-
copac-masculin
stejar-masculin
lectie-feminin
echipa-feminin
toamna-feminin
spatiu-neutru
targ-neutru
gradina-feminin
bunic-masculin
peisaj-neutru
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 24+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mihai Vrea Sa Cumpere 3.5 Kg De Zahar. Zaharul Este Ambalat cutii De 700g. Cate Pungi Trebuie Sa Cumpepre?
Fie ABCD Romb . mas(<A)= 60 De Grade BD=6cmM,N,P,Q Sunt Mijloacele Laturilor [AB],[BC],[CD], Si Respectiv [DA]a) Calculati Perimetrul Rombuluib)Aratati Ca M
3 * (-1) La Puterea (n+2) + 4* (-1) La Puterea (2n+1)-5 unde N Apartine N
La Ora De Consiliere Eleviii Clasei A 6a Hotarasc Sa Achizitioneze Un Aparat De Fotografiat . Pentru Acesta , Ei Doresc Sa Gaseasca Oferta Cea Mai Buna . Pretul
Cat Face 2 La Puterea -3 cat Face (-3) La Puterea -4 cat Face (2/5) La Puterea -3 si Daca Va Rog Sa Imi Spuneti Si Regula Aia Cu Care Se Faceau Calculele .
Imi Trebuie Si Mie Analiza Morfo-sintactica La Cuvantul: acoperisul Din Propozitia Urmatoare:El Se Aseza Pe Acoperisul Casei Albastre A Muuminilor. gros Din Pr
Va Rog Imi Spuneti Actiunea Povesti Calfa De Morar Si Pisica
Daca Avem Fractia 17 Pe 24, Care Este Fractia Echivalenta Cu Ea, Dar Care Are Suma Dintre Numitor Si Numarator 123?
Indica Functia Sintactica A Cuvantului: "asezate"Enuntul: La Dreapta Si La Stanga Satele Asezate Prin Colturile Vailor . Va Rogg
Ce Linii Se Folosesc La Scrierea Literelor:O,C,M,I,V,L,N,U,z,S.cine Ma Poate Ajuta