RO Study
👤
Felisiti55
Felisiti55
12-04-2017
Biologie
a fost răspuns
Mă puteți sa mă ajuți
Răspuns :
TheScreeps456
TheScreeps456
16-04-2017
Acolo ai două texte ( de citit şi învățat, iar acolo jos de tot în dreapta trebuie să raspunzi la întrebări ( ca să răspunzi la întrebări trebuie să citesti textele). Eu ți-le-aş fae dar nu se vede clar sorry!.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Alaturata , Triunghiul ABC Este Echilateral , Iar Punctul D Este Semidreapta Punctului B Fata De Punctul C . Masura Unghiului ADB Este VA ROOGG DAU CO
3. Care Poate Fi Restul Împărţirii Unui Număr De Trei Cifre La 11? Motivează Răspunsul.
Aflați Afixul Punctului C Astfel Încât Patrulaterul ABCD Să Fie Paralogram, Știind Ca Afixele Punctelor A, B, D Sunt:zA=-3+i,zB=1-41,zD=-1+5i
Am Nevoie De Ajutor La Acest Exercițiu De La Tema. Va Mulțumesc
Completez Les Phrases Avec L'article Adequat Ou La Preposition De :Son Partenaire D'affaires N'a Pas ... Courage.J'ai Faus Preuvre .... Patierens Faire.Le Gross
Testul Unu Și Testul 2 .
2. Rescrie Enunţurile Pentru A Folosi Cuvântul, Iau": Fetele Au Luat Fructe Din Piaţă. Ana Şi Nicu Au Luat Cadouri Pentru Mama. Băieţii Au Luat Locul Întâi La F
Ajutor Va Rog! Demonstrati Ca: A). 2 Se Divide Cu 3^2011 ; B). 5 Se Divide Cu 7 La 301 + 23Ofer Coroana!!
Cât Face 1+1? Dau Coroana!
2019+2019×2017-2018×2016 Factor ComunAjutorrrr Repedee