RO Study
👤
Felisiti55
Felisiti55
12-04-2017
Biologie
a fost răspuns
Mă puteți sa mă ajuți
Răspuns :
TheScreeps456
TheScreeps456
16-04-2017
Acolo ai două texte ( de citit şi învățat, iar acolo jos de tot în dreapta trebuie să raspunzi la întrebări ( ca să răspunzi la întrebări trebuie să citesti textele). Eu ți-le-aş fae dar nu se vede clar sorry!.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
X,y ∈ IN Fractia¹²⁻x(2y+1)+2y+1 Sa FieA)echiunitaraB)echivalenta Cu ⁻⁴₃
An Cate Sticle De 2l Pot Fi Turnati 7 dal De Lapte ?
Construiti O Propozitie in Care Substantivul ,,floare" La Nr Pl Sa Aiba Functia Sintactica De Atribut Substantival Prepozitional Care Sa Determine Un numeral
Pentru Amenajarea Unui Acvariu De Forma Cubica Cu Muchia De 40cm, Se Toarna Mai Intai Apa Pana La Trei Sferturi Din Inaltime a) Aflati Cati Litri De Apa S-au Tu
In 7 Bidoane Sunt 98 L De Lapte. Cati Litri De Lapte Sunt In 5 Bidoane? In Cate Bidoane Incap 140 L De Lapte?
Suma Dintre Un Numar Natural , Jumatatea Sa Si Sfertul Sau Este 77.Aflati Numarul.
De Ce S-au Angajat Statele Participante La CSCE Sa Promoveze Pretutindeni Si In Toate Imprejurimile Valorile Demografice?
Alcatuiti patru Propoziti in Care Complementele Circumstantiale de Timp Sa Fie Exprimate Prin Substantive precedate De Urmatoarele Prepozitii Si Locutiuni Prepo
SUMA A TREI NUMERE CONSECUTIVE ESTE 90 , CARE ESTE NUMARUL CEL MAI MIC ?
As Dorii Sa Ma Ajutati Sa Fac Un Text Cu Titlul Calatorie Pe Un Nor Da Sa Fie Cu Propoziti Dezvoltate Si Cu Introducere Cuprins Si Incheiere