RO Study
👤
Dana128
Dana128
12-04-2017
Matematică
a fost răspuns
dacă a+b=100+a+10, atunci b=?
Răspuns :
Rapunzel15
Rapunzel15
12-04-2017
a+b=100+a+10
a+b-a = 110
b = 110
Answer Link
Marry22
Marry22
12-04-2017
a+b=100+a+10
a+b=110+a /-a
b=110
Sper ca te-am ajutat :))
Spor la lucru!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
A Choose The Correct Item. 1 My School Is Going To Start/build A Recycling Club. 2 At School Today We Grew/created Art From Recycled Materials. 3 The Environmen
Imaginati Va O Intamplare In Care Esti Ajutat De O Albina.Trebuiesc Folosite Cuvintele: Salcam, Albina, Stup, Printesa
Suma A Treinumereeste 416.Al Doilea E Mai Mare Vu 8 Decat Dublul Primului.Al Treilea E Cu 8 Mai Mare Decat Primul Numar.Care Sunt Numerele.Metoda Figurativa Rep
......................
Determinați Unghiul Egal Cu Complementul Său. Determinați Unghiul Egal Cu Suplementul Său.??????
Comentează Fraza,, Omul Trebuie Să Fie Ca Pasărea Văzduhului, Iar Ochiu Sau Nu Trebuie Să Incremeneasca Asupra Unei Pierte,,
BunăAm Nevoie De Putin Ajutor!
Stabiliti Formulele Chimice Pentru TOATE Metalele Tranzitionale,cunocute Din Tabelul Cu Valenta, Si Ionii Poliatomici Cu Valenta II Si II.Denumiti Aceste Substa
Va Rog Urgent Spuneti-mi Cum Putem Economisi Petrolul!! Am Stat Ziua Sa Scriu La Alte Materii Care Nu Le Am Maine Sa Am Liber Si Am Am Ramas Pe Seara Cu Asta
Intro Curte Sunt 38 Găini Albe Negre Și Roșcate. Din Acestea 24 De Găini Sunt Albe De 8 Ori Mai Puține Sunt Negre Iar Restul Sunt Roșcate. Câte Gaini Roscate Su