RO Study
👤
Anonim
Anonim
12-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Cum se scrie anul 1918 în cifre romane ?
Răspuns :
Oradeinformatii32
Oradeinformatii32
12-04-2017
Se scrie asa : MCMXVIII
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perpendiculara Din A Pe Bisectoarea (BD A Triunghiului ABC(D Apartine AC) Intersecteaza Pe BC In E.Calculati Lungimea Segmentului CE Stiind Ca AB=10cm Si BC=13
Statul European Numit Georgia S-a Format În Urma Dezmembrării Statului Numit: a. Cehoslovacia; b. U.R.S.S.; c. Iugoslavia; d. Germania
Salut. Sunt American Si Eu Invati Limba Romana. Poti Sa Mi Spuni Cum Sa Folosesti "vreodata" In Cateva Propozitii? Multumesc Mult!
Exercițiul 11 Urgent...........
Sa Se Calculeze Lungimea Bisectoarei Unghiului A Al Triunghiului ABC Cu Laturile De Lungimi A=5,b=6 ,c=9.
Demonstrati Ca (n+3)(n+5)(n+7)⋮3 ∀ N∈N
Incearca Sa Calculati Care Este Numarul Meu De Telefon Format Din 6 Cifre.Prina Cifra Este 1,a Doua Este 0.Fiecare Dintre Cifrele Urmatoare Este Egala Cu Suma C
Gaseste Nr De 2 Cifre Xy Stiind Ca Diferenta Dintre El Si Rasturnatul Sau Este 72 ( X>y)Determina Numarul Natural N , Stiind Ca: A. 4 La Puterea N+3=8 La Put
Scrie Verbul Corespunzător Fiecărui Substantiv După Model Biruința Voința Îmbărbătare Lacrima Rana Schimbare
Identifica In Textul Dat Următoarele Părți De Vorbire Precizându Le Și Funcția Sintactică:interjecțieverb La Gerunziuadjectiv Pronominal Nehotărâtadverb De Timp