RO Study
👤
Katiagrosul
Katiagrosul
11-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Cate versuri are un distih?
Răspuns :
AnelisseBrainly
AnelisseBrainly
11-04-2017
Un distih are două versuri.
Answer Link
Primăvară2017
Primăvară2017
11-04-2017
Distihul este format din 2 versuri.
Monostihul este format dintr-un vers.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Triunghiul AND Cu Masura Unghiului A=90 De Grade Si [AM] Este Mediana. a) Daca AM=5 Cm,calculati Lungimea Ipotenuzei Triunghiului AND b) Daca BC=12 Cm,calcu
Scrie Un Numär Între 25 Şi 30 La Care Suma Cifrelor Sä Fie 11.
Declinati La Singular Si Plural Substantivul Respublica, Reipublicae. URGENT AM TEZA LA LATINA.
Uniti Cele Doua Coloane: Se Aseză verb Copulativ Trebuie verb Reflexiv Se Facea verb Predicativ Grăi verb Predicati
Află Aria Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 125 De Metri Și Latura Cât O Pătrime Din Lungime
SCUZATI CA AM PUS ACEASTA INTREBARE LA MATEMATICA PUR-SIMPLU AM NEVOIE URGENT DE RASPUNS!!!! Ai Fost Rugat Să Pregăteşti Un Document Ce Conţine Lista Elevilor C
Va Rog Ajutatima ! 1)Descrieti Situatia Din Domeniu Invatamintului Din Bucovina Pina La Anult 1918 2)Apreciati Rolul Societati Culturale Din Bucovina La Trans
Curtea Unei Scoli Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 160 M,iar Latimea Jumatate Din Lungime. Afla Lungimea Gardului Care Imprejmueste Curtea,daca Latimea
Ex 5. B Si C. Pls, E Urgent.
Selecteaza 4 expresii Deosebite Din Text Si Alcatuieste Enunturi Cu Acestea ( TEXTUL ESTE HOINAR DE EMIL GARLEANU)