RO Study
👤
Razvanel21
Razvanel21
11-04-2017
Limba română
a fost răspuns
rebus mic spatiu dotat cu diverse
Răspuns :
Animoreo
Animoreo
11-04-2017
Pe diagonala va iesi inima
Ce poarta femeile?(inel)
Ce flori sunt pe apa?(nufar)
Cine fuge repede si este animal(Iepurele)
Cine nea dat viata?(Mama)
Nume din trei litere?(Ana)
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Un ABC Triunghi Dreptunghic In A Cu Inaltimea [AD]. AB=10 Cm, BD Este De 4 Ori Mai Mic Decit DC. Aflati DC -
Câte Câte Perechi De Drepte Paralele Pot Fi Construite Prin Trei Puncte Necoliniare
[tex] 10^n + 2 = 3\times F(n). [/tex] Să Se Afle F(n) Știind Că 10ⁿ + 2 Este Divizibil Cu 3 Oricare Ar Fi N Număr Natural. f(n) Aparține Lui N.
Trei Prieteni Rezolvat Testele Propuse Pentru Concursul. Pana In Ziua Concursului Cei Trei Au Rezolvat In Total 275 De Teste, Dan A Rezolvat Junatate Din Nr De
Calculati Perimetrul Unui Triunghi Cu Laturile De A) 7 Dm 8cm 9mm 6dm 9cm 7mm 5dm 5cm 5mm B) 11dm 9cm 8mm 5dm 6cm 7mm 6dm 8cm 9mm
Trebuie Sa Compar Doua Organe De Simț Indicand O Asemanare Structurala Si O Deosebire Functională. Eu Am Ales Limba Și Pielea. Întrebare: Care E Asemănarea Intr
Construeste Cite 2 Enunturi In Care Verbe La Modul Supin Sa Indeplineasca,pe Rind, Functia De Subiect , Nume Predicartiv ,atribut,complement
Care Este Inversul Lui 1/5 . Dau Coroana
Dintr-un Ghem De Sarma A Fost Taiata O Bucata De 5 Cm, Apoi Una De 45 Cm. Bucata Ramasa Are Lungimea De 2 Dm 5 Cm. Citi Centimetri De Sirma Erau Initiali In Ghe
Dezvolta Ideile Plantele Sint Principalii Producatori De Hrana, Animalele - Principalii Consumatori