RO Study
👤
Anonim
Anonim
11-04-2017
Matematică
a fost răspuns
dau coroană........
......
Răspuns :
Ghinda04
Ghinda04
11-04-2017
raspunsul este D) 1/4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcatuieste enunturi Despre Fluturele Hoinar In Care Cuvintele Zglobiu Si Usor Sa Fie Pe Rand Adjective Si Adverbe
O Compunere In Care Sa Descriem Prietenul Ideal.
Un Obiect Luminos Se afla La O Distanta De 30 De Cm De O Oglinda Plana. Calculati Pozitia imaginii Fata De Oglinda:a)Oglinda Se Departeaza Cu 20 Cmb) Oglinda Se
Intrun Depozit Sunt 987 Kg Portocale Banane Cu 375kg Mai Mult Iar Mere Cu 509kg Mai Mult Decat Portocale Si Banane Impreuna .afla Cantitatea De Fructe Din Depoz
Un vaporpleacaintr-o Zide Lunila Pranz pentru O Trversare caredureaza exct 100 de Ore.Care este ziua Desi si Orasosirii Sale?
Am Nevoie Urgeent!! DeUn Enunt In Care Sa Existe Un Adjectiv Pronominal Posesiv, Un Singur Posesor, Gen Feminin, Nr. Singular, Caz N.
Media Aricmetica A 10 Numere Naturale Consecutive Este 17,5. Determinati Mai Mare Numar . Rezolvare ?
Descazutul , Stiind Ca Scazatorul Este 38, iar Diferenta Este 26
Buna Seara! Vreau Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Cateva Probleme Pt Baietelul Meu Care Este Clasa 4. Un Patrat Are Latura Cat Lungimea Unui Dreptunghi.Drept
Am Si Eu Nevoie Pana Maine De 5 Intamplari : La Circ,in Padure,la Un Concurs Si La Un Muzeu! Am Nevoie De Ajutor Pana Maine!