RO Study
👤
Anonim
Anonim
10-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Rezolvările complete ! COROANA!!!!!!
Răspuns :
LucaIonescu2003
LucaIonescu2003
10-04-2017
16) x=[tex] \frac{3}{2} [/tex]-[tex] \frac{2}{3} [/tex]=[tex] \frac{5}{6} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 68+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rapunde La Ghicitori Imi Trebuie Urgent : 1 Cine Indrageste Focul Si-si Spala Mereu Cojocul, Toarce-ntruna , Cu Mult Spor , Fara Furca Si Fuior ? 2 Coada Ca O
Numarul De Numere Naturale Cuprinse Intre 5-7 , 8-4 Este 4 , 5 ,, 3 , 1 ,
Limita(x->infinit) Din Cosx-1+x^2/2
A+B+C=7234 a= 704 b= De Doua Ori Mai Mare Decat A
Impartiti-mi Si Mie Fraza Si Spuneti-mi Felul Prop. "M-am Transportat La Localitate Pentru Ca Sa-ti Repet Ca Te Iubesc Precum Iubeste Sclavul Lumina Si Orbul Li
Rezolvati Exercitiul Suma Numerelor Consecutive Ab Si Ac,scrise In Baza Zece,este Egala Cu 113.Produsul Numerelor Ab Si Ac Este Egal Cu: A.3249 B.3136 C.3192 D.
Se Consideră Funcţia F :ℝ -->ℝ, F (x) = -x +1. A) Calculați F (1) . B) Determinați Măsura Unghiului OMN , Unde M Şi N Sunt Punctele De Intersecţie A Grafic
Cum Se Face Diferentre Dintre: 1)Atribut Apozitional Si Complementul Circumstial De Mod 2)Atribut Substantival Propozitional Si Atribut Adjectival
Comenteaza In 3-5 Randuri Semnificatia Imaginii Artistice Din Structura :oglinda Lui Cea Plana Din Versul Luna Raul Il Ajunge Si Oglinda Lui Cea Plana. M.Emines
Rezolvati Ecuatiile : A) 5X=7(x-4) B) X-1 Supra 2 = X+11 Supra 4