RO Study
👤
Gabrieldanut
Gabrieldanut
10-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Buna va rog puteti sa ma ajutati?
Răspuns :
Dovlecel41711
Dovlecel41711
10-04-2017
substantive:iepurasi, gradina, legume, pofta, varza, morcovii, zgomot, iepurasi
adjective:cenusii, mare, cruda, dulci, puternic
pronume:ei
verbe:au intrat, ei mancau, s-a auzit, au fugit
cuvinte care arata numere:doi, doi (de la urma)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Într-o Urnă Sunt 15 Bile Albe Şi 3 Bile Negre. Se Extrage La Întâmplare O Bilă. Determinați Probab litatea Ca Bila Extrasă Să Fie Albă.
Figurativă , Suma A Trei Numere Este 3 718. Diferenţa Ultimelor Două Numere Este 2 034 , Iar Dacă Împărţim Al Treilea Număr La Al Doilea Obţinem Câtul 6 Și Rest
Heidi A Rasturanat Calimara Pe Caietul De Matematica Al Clarei.Afla Numerele Scrise Sub Petele De Cerneala. 1. 36-18:a=302.a-822+96=103 Dau Coroanastiu Cat Face
Scrieți Funcția Sintactica A Cuvintelor In Textul Flash-uri Scurte Și Puternice , Filme Lungi Și Pline De Peripeții , VISELE Ei Desenau O Alta LUME , Unde Nu P
VA ROG AJUTAȚI-MĂ URGENT!!! CU 10 SI 11DAU CORONA DACA IMI DATI SI EXPLICATIE
R: Într-un Butoi Erau 50 I De Vin. Tata A Scos Din El 15 I De Vin, Iar Bunicul 18 L. Câți I De Vin Au Rămas În Butoi? Rezolvare R : Într - Un Butoi Erau 50 I De
Bună Ziua! Puteti Sa Precizați Cazul Si Funcția Sintactica A Substantivelor Urmatoare, Va Rog? El Este Instructorul Colegei Mele.Alungarea Străinilor Este Impos
Rezumat Din Copilărie De Roald Dahl
Aria Cubului Cu Latura De 5 Cm Este.....
22. Compune Câte O Problemă Care Sa Se Rezolve Prin Exercitiile (3 X 5) X (6 X 4) (32÷4)+(42÷6)