RO Study
👤
Lencik1231
Lencik1231
10-04-2017
Limba română
a fost răspuns
ajutatima va rog dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-04-2017
ANDREI MANANCA CIORBA
SPER CA TE-AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Micsoreaza Produsul Vecinilor Lui 63 Cu Produsul Dintre Cel Mai Mic Numar De Zeci Si Predecesorul Celui Mai Mic Numar Mai Mare Decat 365
Indica Partea De Vb Din Care Au Provenit Substantivele Din Enunturile De Mai Jos: Imi Place Albastrul.,Cititul Este Sanatos.,Este Recomandata Scrierea Caligrafi
3 Indemnuri Despre Religie
Formeaza 2 Intrebari In Care Sa Argumentezi (si Raspunde) ex. De Ce .............. ? Argumenteaza De Ce .............. ? Argumenteaza
Rewrite Each Sentence Si That It Contains Will/shall Or Going To , And The Verb Underlined. 1) How About Playing Tennis? Shall We Play Tennis? 2)I've Decided To
Cum Se Defineste Versul?
Un Paragraf Despre Unde Ne Facem Cumparaturile: La Piata, La Supermarket, Hipermarket... Urgeeent
O Echipa Formată Din 3 Muncitori Sapa Un Șanț In 7 Zile.Stiind Ca Fiecare Muncitor Sapa Intr-o Zi 6 Metri,afla Că-ți Metri Are Șanțul
Am Si Eu Nevoie De Un Text Argumentativ In Care Sa Exprimati Opinia In Legutra Cu Nevoia De A Citi In Societatea Contemporana. Nu Vreau Cuvinte Complicate Sau M
Am Nevoie De Ajutor: Compune După O Imagine Cu 3 Copii Care Sunt La Muzeu Și Se Uita La Un Tablou O Ilustrație Cu Titlul La Muzeu. Va Rog Frumos Dacă Puteți Puț