RO Study
👤
Ak473
Ak473
10-04-2017
Matematică
a fost răspuns
scrie ca numere zecimale 2/25,71/40
Răspuns :
Аноним
Аноним
10-04-2017
2/25 = 0,08
71/40 = 1,775
Bafta!
Answer Link
Crystyfunnky
Crystyfunnky
10-04-2017
2/25 = 0.08
71/40 = 1.775
Trebuie doar sa le imparti.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ce Fel De Subiect Apar In Enunturile Urmatoare:,,Nu Stii De Unde Sare Iepurele.''Spunea Ieri-seara La Televizor Ca Vremea Se Va Raci.In Manual,scrie Ca
De Ce Ametesti Si Te Clatini Dupa Ce Te Invartesti Prea Mult?
Cuvant grup De Cuvinte Sau Text Asezat La Inceputu Unei Lucraripentru A Indica Sugestiv Tema Sau Continutu Acestea
Fraze Care Sa Contina Cuvantul Dalb
Majoritatea Padurilor Din Germania Au Fost Afectate De Ploile Acide.Explicati Modalitatea De Formare A Ploilor Acide Si Impactul Asupra Vegetatiei.
Ce Adjective Ar Merge Cel Mai Bine In Propozitiia :Privea Pe Fereastra ............ ...... Picaturile ............ ....... Si .............. De Ploaie
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rog,si Cine Ma Va Ajuta Ii Voi Alege Raspunsul Ca Cel Mai Bun.Identificati Pronumele Si Adjectivele Din Textul De Maijos.La Pronume Ind
Va Rog Mult Sa-mi Dati Si Mie 6 Propozitii Cu There Is 6 Cu There Are Si Va Rog Mult Sa Mi Le Traduceti
Fractia 2 La Puterea 57 Supra 3 La Puterea 38 Este: A. Echiunitara B.supraunitara C.subunitaraVa Rog Dati-mi Si Rezolvarea
Alcătuiește Enunturi Folosind Expresiile:,, La Capătul Pământului,, ,, A Intra În Pământ,, ,, A Fi Cu Picioarele Pe Pământ,, ,, Soare Cu Dinți,, ,, A Fi Rup