RO Study
👤
Deny22334455
Deny22334455
10-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Dau coroana
Va rog e urgent
Răspuns :
ILoui
ILoui
10-04-2017
Adverbe de loc:afara ; de acolo ;sus
Adverbe de timp:intr-o zi ;atunci ;
Adverde de mod: Incetul cu incetul ; mai mult ; mai tare ; mai mari ; bine-bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți O Compunere De 1-2 Pag În Care Sa Demonstrați Faptul Ca Opera "Florin Scrie Un Roman" De Mircea Cărtărescu Este O Opera Epică Am Mare Nevoie!! ❤❤
Mi-ar Placea Sa Fiu Cultivator De Perle Pentru Ca... Si Restu Va Puneti Parerea De Ce Ati Vrea Sa Fiti Si Daca Nu
De Ce Gen Sunt Substantivele ,cocos,floare,popor,geniu,gandac,masa,berbec,leoaica,pisica,fereastra,scaun,creion,pix,ghiozdan.sticla,porumb,bete,cearsaf,cutie,ca
Din Ce Este Compus Cuvatul Departe ?. Vă Rog Frumos Ajutați-mă Îmi Trebuie Urgent
Incercuieste Răspunsul Corect: Substantivul Subliniat În Structura "faptele Lor Nu-i Afectează Pe Părinți" Îndeplinește Funcția Sintactica De: a) Complement Cir
Un Turist Parcurge Un Drum In 3 Zile In Prima Zi 25 % Din Drum A Doua Zi O Treime Din Drum Iar A Treia Zi Restul De 20 Km.calculati Lungimea Drumului.....ajutor
Ajutor Plz:in Ce Măsură Crezi Ca Felul In Care Se Comporta Copiii Este Rezultatul Educației Pe Care O Primesc In Familie? Discutați.
Completeaza Numarul Potrivit In Fiecare Bila Din Schemele De Mai Jos : 36:4=...x4 42:6=...x6 56:7=...x7 63:9=...x9 72:7=...x8 . Multumesc Frumos!
Dati-mi O Idee Pentru O Compunere, In Care Sa Fie Ilustrata O Aventura La Munte, La Care Ai Fost Martor.
R Rapid A) 112:2×9 B) 394-360:10+132×4 C) 400-2×20+(185+247) Dau Coroana