RO Study
👤
Iulian791
Iulian791
10-04-2017
Limba română
a fost răspuns
5 propoziți analizate
Răspuns :
Antonelascorpio
Antonelascorpio
10-04-2017
Eu analizez propozitii dezvoltate.Eu-subiect exp prin pronume personal,pers.l,nr singular,caz.N analizez-predicat verbal exprimat prin verb,prezent propoziții -complement direct exprimat prin substantiv comun,nr plural,gen.feminin caz Ac
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Încercuiește Litera Corespunzătoare Răspunsului Corect Dublul Celui Mai Mic Număr De Două Cifre Este A 20 B 10 C 12 D 25
Cineva Ma Poate Ajuta Cu Aceste Doua Probleme..? Problemele Sunt 3 Si 4. Va Multumesc.
Faceti O Compunere Cu Urmatoarele Cuvinte scolar,minge,teren,colegi,rapiditate,gol 10-15 R
Subliniaza Verbele La Timpul Trecut.nu Venisem.cant, Scriu, Voiveni, Pictam, Va Plange, Ati Mers, Am Vizitat, Vazuse, Nu Erau, Na Auzit Va Rog E Urgent
Marchez Ca Cel Mai Bun!! + 35 PUNCTE!! REDACTEAZA O SCRISOARE DE FELICITARE: CU OCAZIA ANIVERSARII ZILEI DE NASTERE A UNUI PRIETEN SA AIBA: SPECIFICAREA DATEI
A) 25 X 4 - 189 : 9 B) (16 + 3 X 9 + 37) : 10 C) 91 - [88+(50- 72:9) :6] :5 Vã Rog Repede! Va Dau Coroana!
Comparata Cu Unitatea,fractia 7 Supra 4 Este.... CINE RASPUNDE REPEDE II DAU COROANA SI 44 DE PUNCTE
Determinați Numărul Patratelelor Perfecte Din Mulțimea {1,2,3,...,2017}
Triplul Câtului Dintre Numerele 21 Și 3
Maria Are 80 De Lei. Ea Cumpara Cu 1 Pe 4 Un Stilou. Cu Jumătate Din Rest Își Ia O Carte. Cu Câți Lei Vine Acasă.