RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-04-2017
Matematică
a fost răspuns
ex 5 si 6 va rog foarte mult
Răspuns :
Iasmiiii19
Iasmiiii19
09-04-2017
uite.... la f) acolo daca nu intelegi la sfarsit e 57,16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizati Un Eseu Cu Tema "importanța Logicii În Viața Mea / Noastră" Folosind Următoarele Noțiuni Logice: Om, Logică, Ratiune, Gândire, Principii Logice, Argum
B) Calculaţi Media Aritmetică Ponderată A Numerelor: 2/3 Cu Ponderea 6, 3/5 Cu Ponderea 10, 2/7 Cu Ponderea 14..........................va Rog
Numerele Naturale De 3 Cifre Care Au A)cifra Sutelor 7 Si Cifra Zecilor Mai Mare Cu 2 Decat Cifra Unitatilor b)cifra Sutelor 8 Si Peodusul Celorlalte Doua Cifre
Scrieți Numărul -15 Ca Produs De Două Numere Întregi. Poate Fi Scris Ca Produs De 4 Numere Întregi?
Va Rog Ajutați-mă!!!!! Este Urgent!!!!
Determinati Numarul Natural Nenul N, Stiind Ca Impartind Numerele 89 Si 49 , Pe Rand , La N , Obtinem Resturile 8 , Respectiv 4. Ma Puteti Ajuta Va Rog? ._.
Am Nevoie De Acest Exercițiu
Rezerva De Aur A Unei Bănci Din India A Crescut Anul Acesta Cu 15%,ajungând La 980 Tone. B) Ce Procent Reprezintă Cantitatea De Aur Pe Care O Are Acum Banca, Di
18. Diferența A Două Numere Este Egală Cu Sfertul Lui 40. Câtul Numerelor Este 3. Aflacele Doua Numere
2 Rombul ABCD Are Diagonalele Proportionale Cu Numerele 3 Și 4 Și Aria Egală Cu 24 Cm²a Calculaţi Lungimile Diagonalelor Rombului ABCD.b Dacă AB=5 Cm, Calculaţi