RO Study
👤
455girl
455girl
09-04-2017
Geografie
a fost răspuns
Explicati densitatea mica a populatiei Ruse
Răspuns :
Andrianos
Andrianos
09-04-2017
Faptul ca Rusia are o suprafata foarte mare. In plus, in partea asiatica nu traieste mai nimeni din cauza conditiilor grele ( mai ales in Siberia)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aratati Ca Numarul 5n + 3 Este Irational, Oricare Ar Fi N Natural.btw Nu Va Luati De Numele Meu -_-
Povestiti Si Exprimat-va Parerea Despre Cauzele Pentru Care Copii Nu Asculta Uneori De Sfaturile Parintilor
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați, Ofer Coroana Plus Mulțumesc ! Dacă Se Poate, Rezolvarea Pe O Foaie ! Se Consideră Sistemul De Ecuații :x + 2y - Az = 3 2x - Y - Z
Ce Trebuie Sa Facem La Un Proiect Pt Fizica Cu "răspunsuri Științifice Și Practici În Cotidiana"?
Precizează Diateza Cuvintelor= L-am Făcut Și Ma Întreb Și Formați Propoziții Cu Ele
Studiați Paritatea Funcțiilor:
Ajutamti-ma!!!imi Traduceti Si Mie Textul Va Rog
Scrie Un Bilet De Multumire Adresat Unei Persoane Care Ți A Dăruit,de Ziua Ta, Cartea Preferata<br />
Un Automobil A Strabatut Distanta De 358 Km In Trei Etape.In Prima Etapa A Strabatut 158 Km ,iar In Urmatoarele Doua Etape , Un Nr. Egal De Km.Cati Km A Parcurs
Scrie Enunturi In Care Formele Urmatosre Sa Fie Pronume Si Slta Parete De Vorbire : O, I