RO Study
👤
Mihaisenul
Mihaisenul
09-04-2017
Engleza
a fost răspuns
Ajutor va rog frumos ex 9 !!!!!!
Răspuns :
Danjga
Danjga
09-04-2017
1) mustn't
2) mustn't
3) must you
4)must
5)must,have to
6) must,must
7) must
8) have to
9) don't have to
10) must
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Crezi Că Vizionarea Unei Ecranizări După Un Roman E Mai Importantă Decât Citirea Textului Propriu-zis? Motivează-ți Răspunsul, În 50 - 100 De Cuvinte, Valori
3. Dreptele Paralele A Şi B Sunt Intersectate De Secantele Paralele C Şi D Ca În Figura Alăturată, Iar Dreptele A Şi C Formează Un Unghi Cu Măsura 40°. Calculaţ
Urgent!!!!!!Ajutați-mă!!!
Varog Repee Cine Poate Sa Imi Raspunda Pliz
Ex 6 Pe Luni Am Nevoie Urgent
O Compunere De Minim 100 De Cuvinte In Care Sa Prezentati O Fapta Buna De Mine. In Compunere Vor Fi Numai Verbe La Timpul Prezent. REPEDE!!!!!!!!! {Ma Numesc Al
Se Amesteca Doua Solutii De H2SO4. Prima Solutie Are Masa 300 G Si Concentratia 60%. A Doua Solutie Are Masa 500 G Si Concentratia 10%. Calculati Concentratia
Suma A Patru Numere Este 5.stiind Ca Ele Sunt Invers Proportionale Cu 1/2;1/3;0,4;0,2 Aflati Numerele.
3. Scrie Pe O Coală A4 Cât Mai Multe Trăsături De Caracter Ale Lui Dima, Aşa Cum Reies Din Textul Citat. Copiază Apoi, În Calet, Tabelul Următor, Pentru A Ident
8. Prețul De Fabrică Pentru 12 Păpuşi Mari Şi 25 De Păpuși Mici Este 1 460 De Lei, Iar Pentru 34 De Papus Mari Şi 50 De Păpuşi Mici Pretul Este De 3 720 De Lei.