RO Study
👤
Ema99
Ema99
08-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Spuneti-mi raspunsul va rog..
Multumesc:)
Răspuns :
Albatran
Albatran
08-04-2017
DVA se pare ca inseamna domeniul valorilor admisibile (pt x,desigur)
acest raport exista at timp cat numarul pozitivde la numarator se imparte la un numar real diferitde 0
deci 2x-3≠0
2x≠3
x≠3/2
x∈R\{3/2}
R\{3/2} este DVA pt expresia data
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construiește TriunghiulABC Astfel Încât AB=Ac=BC=4cm Și Apoi Desenează Cercul Circumscris Triunghiului ABC
Ex. 5 Repede Plzzzzz
Construiți Triunghiul ABC, Stiind Că AB = 2,5 Cm, BC = 6 Cm Și Lungimea Medianei [AD] Este De 3 Cm.
O Compunere De Minimul 15 Rânduri De Caiet Studențesc Cu Titlul Lecția Vieții
Un Bazin Se Umple Cu Apa Prin Doua Robinete.Daca Primul Este Deschis 6 Ore Si Al Doilea 4 Ore,in Bazin Curg 216hl Apa.Daca Primul Robinet Este Deschis 3 Ore Si
10....să Creez Și Să Scriu Un Dialog Între Două Personaje Din Poveşti (la Alegere).in 4-5 Propozitii Va Rog Frumos Ajutor
Compară Fracțiile Următoare A 2 Pe 8 5 Pe 8 7 Pe 9 2 Pe 9 B 8 8 8 Pe 8 10 Pe 10 1510 3 Pe 9 1 Pe 9 15 6 6 Pe 6
4 Choose The Correct Words.1 Did You Buy That T-shirt When You Werholiday? Yes, I ...a) Wasb) Havec) Did2 My Brother Can't Drive. He ... His Drivinga) Not Passe
Buna Din Nou Am Și Eu Nevoie De Exurile Încercuite Va Rog Punctaj Maxim Și Coroana :))) Cât Mai Repede Dacă Se Poate
Dați-mi Vă Roog O Informație Despre Râurile Americii De Sud! Vă Roooog! E Urgent!