RO Study
👤
Cosmy21
Cosmy21
08-04-2017
Limba română
a fost răspuns
descopera cuvantul p e r a i oţ s e
Răspuns :
MariaMagdalena111
MariaMagdalena111
08-04-2017
pretioase!:) :) :) :) :)
Answer Link
Ionutistetul
Ionutistetul
08-04-2017
Prețioase. Acesta este cuvîntul. Sper că te-am ajutat! ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dis-de-dimineață O Vezi Pe Drum, Târându-şi Calul De Căpăstru. Femeia E Înaltă, Uscată, Cu Obrajii Stricați De Vărsat, Arşi De Soare Şi De Vânt. Păşeşte Larg, T
Citeşte, Cu Atenţie, Textul De Mai Jos. Subliniază Cuvintele Scrise Greşit Şi Rescrie Forma Lor Corectă: ,,Când Soarele Tocmai Asfinţea, Eliza
17. In Figura 17 Este Reprezentat Un Paralelogram ABCD Cu AB = 16 Cm Si BC = 12 Cm. Stind Ca SABCD = 96 Cm, calculati D(C, AB) + D(C, AD).
Am Nevoie De O Compunere In Engleza De 40 Cuvinte Pe Tema ,,THE MONSTER IS HAPPY BECAUSE ..." Va Rog Urgent,dau Coroana!
3. Se Consideră Triunghiul ABC, Punctul D Situat Pe Mediana AM, M = BC $1 Notăm Cu E Simetricul Punctului A Faţă De D. Ştiind Că Patrulaterul BDCE Este Paralelo
5. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD Cu AB = 4 Cm; Q Mijlocul Lui (AD); P Mijlocul Lui (DC). În Plus, Fie QP N BC = (E); BP OAD = (F). (2 P.) A
4. Calculează, După Model: 4. Calculeazã, Dupa Model: -5 A) (V3); 3 B) (V7)3; C) (V2); D) (3v5)2; 23 E) (2v5)3; F) (-743)2; 8) (-5V2)3; H) (-V3); 235-2 I) (v7
Aceasta Problema Cine E Amabil Sa Ma Ajute!
Transcrie Primele 3 Verbe La Timpul Perfectul Simplu Din Textul Tabara De Louis Sachar
Elfii Au Pregătit Moșului 19 Saci Cu Câte 18 Jucării Și 21 Saci Cu Câte 14 Jucării. Câte Jucării Au Pregătit Elfii În Total?