RO Study
👤
120B
120B
08-04-2017
Matematică
a fost răspuns
Ex.12
Efectuati a/a-b - b/b+a
Răspuns :
Ardnaxela1
Ardnaxela1
08-04-2017
[tex] \frac{a}{a-b}- \frac{b}{b+a}= \frac{a}{a-b}- \frac{b}{a+b}= \frac{a*(a+b)-b*(a-b)}{(a-b)*(a+b)} = \frac{a^2+ab-ba+b^2}{a^2-b^2}= \frac{a^2+b^2}{a^2-b^2}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Desenați Un Circuit Electric În Serie, Cu O Sursă De Curent Continuu În Care Să Apară Toate Tipurile De Componente Ale Unui Circuit Electric Învățate. Specifica
Compunere Despre Lucrul In Câmp
1. Identifică Predicatele Din Textele De Mai Jos. A) „Odată Păcală Stătea La Marginea Unei Păduri. Se Gândea. Si Vede O Trăsură. Venea Spre El. Se Sculǎ Repede
Sa Se Rezolve Ecuațiile[tex] \sin(\pi \times X = 0[/tex][tex] \cos {?}^{2} X = 0.75[/tex][tex] \cos (\frac{\pi}{2} ) \times X = 1[/tex]
Am Nevoie La Tema Rezolvarea La Acest Exercițiu, Va Rog Sa Ma Ajutați , Dau Coroana
2. Dialogul. Iniţierea, Menţinerea Și Încheierea Unui Dialog Despre Mediul Înconjurător Şi Despre Conduita În Mijloacele De Transport 1. Privește Imaginile Și S
9 Eu Și Fratele Meu Avem Împreună 82 De Lei. După Ce Eu Cheltuiesc 27 De Lei, Constat Mi-au Rămas 38 De Lei . Câți Lei Are Fratele Meu?
Ie Numărul Care Are: Cifra Zecilor 6, A Sutelor 3 Şi A Unitățil Mpletează Enunțurile: Culează. · Predecesorul Lui 300 Este Succesorul Lui 490 Este Dublul Lui 20
2. Réponds Par VRAI Ou FAUX. Corrige Les Affirmations Fausses. Julien Passe Le Week-end Avec Sa Famille. • Il Présente Les Membres De Sa Famille. Ses Grands-par
Mi As Dori Si Eu Un Rezumat Bun La Filmul Dacii Va Rog