RO Study
👤
Anonim
Anonim
08-04-2017
Limba română
a fost răspuns
nume cuvinte care descriu vremea de primavara
Răspuns :
Andrei913
Andrei913
08-04-2017
anotimpul primavară este un anotimp bun pentru toți oameni pentruca este vremea frumoasa sper sa te ajut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizeaza Cazul Si Functia Sintatica Al Substantivelor Din Enuntul"Romanul Meu Va Fi Un Roman Cu Eroi Ciudati".
10. X, Y, Z Sunt Măsurile A Trei Unghiuri În Jurul Unui Punct. Aflați X, Y Şi Z În Următoarele situaţii: a)x=y=z; b)x=y Şi Z=3y, c)y=z Şi X=2y, e) X Este Cu 40°
Ce Reprezinta Propozitia Hai Sa Ne Jucam De-a Rasaritul Soarelui (mirare, Indemn Etc Etc.) Dau Coroana
Vă Rog Ajutați-mă!!! Mr(Al (SO⁴)³)= Mr(K²(PO⁴) )= Mr(Si H²)= Mr(H² S)= Am Nevoie De Ajutor La Chimie Numerele Mici Stau Jos.
În Cât Timp Un Mobil Străbate Distanța De 240 De Km Știind Că Se Deplasează Cu Viteza De 20 M/s Dau Coroana Va Rog!
Precizează Cazul Și Funcția Sintactică Pentru Pronumele Personale Din Structura: "Sufletele Lor Nu Vor Fi Liniare".Va Rog Ajutați-mă Este Urgent
MOURIN Подберите По Одному Антониму К Выделенным Словам: Запоминал - Сердечность - Знание Помогает - Plz
Prețul Unui Obiect Este De 500 De Lei. După O Ieftinire De 12% Din Preț Și O Ieftinire Cu P% Din Noul Preț, Obiectul Costa 330 De Lei. Aflați Nr P.
Aflaţi Toate Numerele Naturale De Forma Abc Cu Proprietatea Că Abc = Cba Şi A+b+c=4Va Rooog Rapidd
6) Triunghiul Echilateral ABC Are Latura De 6 Cm. Se Îndoaie După Mediana AM, Ca În Figura De Mai Jos. C' A) Precizați Natura P Triunghiului ABC'. B) Dacă BC' =