RO Study
👤
Anabibi1
Anabibi1
06-04-2017
Limba română
a fost răspuns
vreau o compunere cu titlul clasa mea
Răspuns :
Аноним
Аноним
06-04-2017
Clasa mea este una din cele mai frumoase clasi ale scolii.Aici am invatat a scrie si a citi,a socoti si multe altele.In tot timpulma gindesc ca clasa mea e cea mai frumoasa si cu adecarat e cea mai cea mai.
(SPER CA TE-AM AJUTAT)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Numărul De Moli De CO Indice 2 Aflați În 4kgCO Indice 2.
Ma Puteti Ajuta? Dau Coroana
Alc O Compunere De 15-20 De Randuri In Care Sa Demonstreziapartenenta Textului(Mai Badita Floare Dulce)la Genul Liric Si 2 Literatura Populra (text Argumentativ
Mereu Profa Noastra Ne Da Exercitii Cu Ordinea Operatiilor, Ea Ne-a Zis Ca Se Fac Asa : Inmultire Impartire Scadere Adunare , Dar Mama Mea Si Tatal Meu Au Zis
La O Competiție Sportivă Au Participat 15 Băieți Adica Cu 5 Mai Mulți Decât Fetele .Cati Concurenți (băieți Și Fete) Au Participat La Aceea Competiție?
Calculează Și Completează Exercițiile Din Jurul Soarelui Astfel Încât Rezultatul Sa Fie 10.
Peste 7 Ani Mihai Și Ana Vor Avea În Vârstă De 34 De Ani Știind Că În Urmă Cu Trei Ani Mihai Avea De Două Ori Și Jumătate Vârstă Ani Se Afle Câți Ani Are Fiecar
Ex 18 Va Rog DAU COROANĂ vă Rog Ajutați-mă E URGENT
Vr. O Compunerr Cu Cuvintele : Flori Parfumate , Zburdalnici ,loc Binecuvântat ,neasemuit , Întâmpalri Minunate , Copac Înflorit .Urgent ,vă Rog !
Recunoaște Segmente De Dreapta Și Semidreapta În Jurul Tău