RO Study
👤
Rekinu2
Rekinu2
06-04-2017
Matematică
a fost răspuns
20 si 21 va rog!! frumos
Răspuns :
Georgiana241
Georgiana241
06-04-2017
Problemele sunt puse sub forma de poză. Nu am știut la a doua bine. Sper ca te am ajutat putin
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transformand 3 Grade In Minute Obtinem : A) 300 Minute B)180 Minute C)120 Minute D)100 Minute
Am Nevoie De Ajutor Pentru Temele De La Mate. Pls Cine Mă Poate Ajuta. E) |-3|+|2|=?f) |-5|-|-7|=?g) |(-2)²|-|(-2)³=?h) ||-4|-|+6||=?Plssss Mă Ajută Cineva.
Intocmeşte O Listă A Planetelor, De La Cea Mai Apropiată La Cea Mai Indepărtată De Soare
Stiind Ca X+y+z=31Si Ca 5 X=3y=2zSa Se Determine Valoarea Lui X, Y, Z
Un Elev Cu Para 4 Caiete Cu Un 1 Bucata, 10 Caiete Cu 1,5 Bucata Si 6 Caiete Cu 2 Lei Bucata.Cat Costa In Medie Un Caiet
Va Rog Mult Sa Ma Ajutati Este Urgent (x-7):3+10=100 Va Rog Este Urgent
Determinaţi Elementele Care Au Contribuit La Formarea Poporului Şi A Limbii Române.
B) Complete The Questions, Then Answer Them. Write In Yournotebook1. ... John ... A Wife? Yes, .....2. .. Kim ... Two Daughters? .....3. ... Sam And Nancy ... T
3.câtecâteIteScriesunete Şiurmătoarele Cuvinte: Clasă, Fix, Ghidînvăţătorul, Plăcere, Clopoţel, Înţelegere.4. Găseşte, În Text, Cuvinte Care Să Fie Alcă• O Voca
Ajutati-ma :)) Use Of English (10 Marks) A. Use The Word Given In Capitals To Form A Word That Fits In The Gap: (2x 10= 20 Marks) 1. Jim Is So .................