RO Study
👤
Charlie1
Charlie1
06-04-2017
Matematică
a fost răspuns
25xla a doua-20x+4?
E urgeeentttt
Răspuns :
Iakabcristina2
Iakabcristina2
06-04-2017
25x²-20x+4=
Ne folosim de formule de calcul prescurtat : a²-2ab+b²=(a-b)²
25x²-20x+4=(5x-2)²
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 61+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Va Rog Frumos Sa Imi Scrieti Ecuatiile Reactiilor Chimie? Hidroxid De Potasiu+Clorura De Aluminiu => Clorura De Potasiu+hidrozid De Aluminiu. Clor
Aveti Urmatoarele Pronume: Noi , Ei, Tu, Dumneata, Dumnealor SiAveti Urmatoarele Pronume: Noi , Ei, Tu, Dumneata, Dumnealor Si Dumneaei.Trebuie Sa Construiti Pr
Va Rog Sa Imi Dati 5 Ex De Prpozitii Cu Predicat Si Subiect... Ex: Mama Este Harnica. (Mama-subiect) (harnica-predicat Nominal)
As Dori Sa -mi Explicati Ce Marcheaza Punctul Si Virgula In Paragraful De La Pagina 192 Dintr-un Manual De Clasa A V-a Care Incepe Astfel "In Tihla Marunta " Da
Ma Puteti Ajuta Si Pe Mine La Limba Engleza Cu Cateva Refrazari La Urmatoarele Propozitii?1. They Asked Her To Do It.She .........2. The Writer Has Written Anot
Care Este Antelesul Urmatorului Adjectiv. luat De Suflet Si tras De Par Si al Dracului
Va Rog Sa Ma Ajutati La O CompunereRedactati O Compunere Din Care Sa Reiasa Grija Voastra Pentru Un Animal Sau O Planta .Dati Un Titlu Potrivit Compunerii.si Tr
Demonstrati In Enunturi,polisemia Cuvîntului ,,timp'' (trei Sensuri)
Buna! Vreau Si Eu Cateva Fraze Pe Care Le-as Putea Include Intr-o Compunere Despre Influenta Parintiilor In Educatia Copilului. (suna Pompos, Pe Scurt: Sunt Tot
Ma Puteti Ajuta Imi Spuneti Si Mie Cuvantul Al doile Sa Fie In Enunturi Nume Predicativ complement Atribut.