RO Study
👤
Corineli76
Corineli76
05-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Insusirile unui elefant?
Răspuns :
Draculasclasa3a
Draculasclasa3a
05-04-2017
gri
greu
mare
uratel
fricos
gras
Succes!Nu mai atatea stiu!
Answer Link
Semina
Semina
05-04-2017
elefantul:este cel mai mare manifer terestru,unul dintre cele mai inspaimantatoare manifere,el nu are canini,cantareste foarte mult,este mare...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Dreptunghi Cu Latimea De 8cm Si Lungimea 3 Intregi 1/4 Din Latime Este:
Write The Question To Wich The Underlined Woods Are The Answer In Your Notebook. 1. Bob’s Dad Is A Doctor. •bob’s Dad• 2.Mr Evans Bought A New Car. •a New Car•
Formulează O Propoziție Cu Cuvântul "sa"
Which Is The Best Antonym For Enamored
1#(El Venii /veni) 2#(la /l - A Timp) Care Ie Răspunsu Corect Astept Răspunsul Pls
Intr-un Sac Subt 30 De Bile Albe Și Negre.Câte Bile De Fiecare Fel Sunt Dacă Numărul Bilelor Albe Este Cu 6 Mai Mic Decât Numărul Bilelor Negre.
VA ROG FRUMOS URGENT! VA ROG RASPUNDETI AM NEVOIE NEAPARAT!!!!! LA PRIMABPOZE DE ANALIZAT SEMNELE DE PUNCTUATIE SI LA A DOUA POZA PRONUMELE PERSONALE URGENTTT
1. Completeaza Spatile Libere Astfelîncat Egalitatile Si Devina Corectea) 0,2 Kg +300g +2000 Mg=....gb) 7h 22 Min+ 1h 58 Min=...hc)2500 Cm Pătrați=....m Pătrați
Alcătuiți O Compunere În Care Să Explicați Următoarea Expresie: Este Școala De Azi Ceia Ce Îmi Doresc
⚠️⚠️⚠️⭕REFERAT "IMPORTANTA PROCESELOR ECONOMICE,, VA ROG MULT AJUTATI-MA⭕⚠️⚠️⚠️