RO Study
👤
Kirka2006
Kirka2006
05-04-2017
Limba română
a fost răspuns
O povestire de groaza va rooooog
Răspuns :
YeppX
YeppX
05-04-2017
Am inceput sa-mi invelesc copilul pentru culcare si mi-a spus:
-Tata uita-te sub pat, dupa mosntrii.
Ma uit sub pat si vad un alt el care terifiat imi spune:
-Tata, cine e monstrul din patul meu?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce India Era Perla Coroanei Britanice????
Care Este Cel Mai Inalt Munte Din Africa ?
Va Rog Sa Ma Ajutati, Nu Prea Ma Descurc Cu Istoria.. :(Lectia: Primul Razboi Mondial....Lumea Le Sfarsitul Sec. Al XIX-lea Intrebari:-Cand Europa Domina Lumea
Redacteaza O Compunere De 150 Cuvinte O Scurta Naratiune In Care Saredacteaza O Compunere De150 rcuvinte o Scurta Naratiune In Care Sa Precizezi O Intamplar
Mama A Preparat Sus De Rosii De Care Daca L-ar Pune In Sticle De 900ml Ar Umple 18.Dar Nu Se Gasesc Decit Sticle De 450ml.De Cite Sticle Are Nevoie Pentru A Pun
Suma A Șase Numere Naturale Este 45. Știind Că Primele Cinci Numere Sunt Naturale Consecutive Și Al Șaselea Reprezintă Jumătatea Din Suma Primelor Cinci, Care S
Cine Ma Poate Ajuta Cu Un Referat La Tehnologica Despre Drumul Lemnului Din Padure Pana In Casa?
Semnificatia Versului Zapada Saruta Intinderile
Stiu Ca Am Mai Pus Intrebarea Asta Odata Acum Putin Timp Dar Nu Am Primit Nici Un Raspuns Satisfacator.Tringhiul ABC Este Isoscel De Baza [BC],iar BD Si CE Sunt
Determinati Numerele Naturale A,b,c ( A,b Prime) Stiind Ca : 2√a+7√a=c√3Doresc Rezolvarea , Nu Doar Rezultatele :)