RO Study
👤
Bunabuna2
Bunabuna2
05-04-2017
Limba română
a fost răspuns
Cum se analizează cuvântul:a doua
Răspuns :
Anastasialuca
Anastasialuca
05-04-2017
a doua- forma initiala "doi", categoria: ordinal, structura: simplu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiind Ca 4 Stilouri Si 5 Pixuri Costa 50 Lei. Cat Costa 8 Stilouri Si 10 Pixuri ?
Se Considera Triunghiul ABC Cu AB= 4 Cm, AC= 6 Cm Si BC= 8 Cm. Daca M Este Mijlocul Laturii AB Si N Este Mijlocul Laturii AC, Atunci Care Este Perimetrul Triung
BUNA! In Saptamana Altfel Voi Deveni Profesor... Si Nu Prea Stiu Ce Sa Fac... Vreau Ceva Demn De Un Profesor, Dar Si Ceva Interesant Fiindca Copii Din Clasa Mea
Exista O Corespondenta Intre Om Si Natura?Argumentati (lectia Martisor De Ion Pillat) VA ROG SA MA AJUTATI ACUM AM MARE NEVOIE
1. Mirela A Cheltuit O Suma De Bani Astfel: In Prima Zi 25% Din Intreaga Suma, A Doua Zi 30% Din Suma Initiala, Iar In A Treia Zi Restul De 360. Care Este Suma
Fie Triunghiul Drepthunghic ABC Cu M(<A)=90Grade , M(<B)=60grade Si BC=12cmAflati Valorile Functiilor Trigonometrice Ale Triunghiului C Si Lugimile Catete
Tatal Lui Emi are 28 Ani.peste 2 Ani El Va Fi De 6 Ori Mai Mare Decat Emi.cati Ani Are Emi?
Gasiti Complementul Indirect Din Propozitia De Mai Jos.Realizati Expansiunea Acestui Complement Indirect In Propozitia Subordonata Corespunzatoare.Se Gandeste D
Dintr-o Livada Sau Cules 798kg Mere,pere Si Prune.Mere Si Pere S-au Cules 522, Iar Pere Si Prune 474kg.Cate Kg De Fructe Din Fiecare Fel S-au Cules?
Un Elev A Cumparat Cinci Stilouri Si Trei Creioane . Un Stilou Costa De Doua Ori Mai Mult Decat Un Creion . Daca Elevul Ar Fi Cumparat Trei Stilouri Si Doua Cre