RO Study
👤
Anonim
Anonim
05-04-2017
Limba română
a fost răspuns
alcatuieste o propozitie dupa schema CCPC
Răspuns :
Draga0miruna
Draga0miruna
05-04-2017
În vacanţă, la munte, o să mă plimb prin pădure.
Succes!
Mira
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Atunci Cand Se Toarna Un Lichid Fierbinte Intr-un Vas De Sticla Se Sparge Mai Ales In Zona Unde Peretii Vasului Sunt Mai Grosi?
Ma Puteti Ajuta ? Am Nevoie De O Descriere A Plajei Costinesti Dar Trebuie Sa Aiba Multe Figuri De Stil Si Imagini Artistice .
Pretul Unei Posete Este Mai Mare De 100 Lei . Madalina Cumprand Un Numar Par De Posete Si Doua Rujuri Cu 25 Lei Bucata , Achita La Caserie Suma De 340 Lei Cat C
Ma Puteti Ajuta ? Am Nevoie De O Descriere A Plajei Costinesti Dar Trebuie Sa Aiba Multe Figuri De Stil Si Imagini Artistice .
Sa Se Calculeze :a)1supra2 + 2supra3 - 3supra4b) (-3supra5) * (+5supra7)c) ( -1intreg Si 1supra2) : (-1intreg Si 2supra3)d) (+2supra3)³ " * " - e Ori
Am Teme La Romana Ca Si Un Fel De Compunere Sei Trebuie Sa O Descriu Pe Bunica Mea Iar Compunerea Sa Aiba Titlul "Bunica Ma Puteti Ajuta Cum Sa O Incep?? va Rog
Rezolvati Ecuatia : lg (x-1) + Lg (6x-5)=2
Miorita : 1. In Primele 9 Versuri Ale Textului Sunt Folosite Cateva Elemente Care Apar Si In Basme.Identificati-le.
Cum Il Cheama Pe Papa De La Roma?
Sa Se arate Ca Daca Scacdem Din Latura Unui Patrat O Treime Si Din Rest O Patrime Obtinem Jumatate Din Latura Patratului